sobota 3. ledna 2015

W7 in the buff - Lightly toasted

Krásný prázdninový podvečer!

Doufám, že si užíváte prázdniny stejně tak skvěle, jako já... Dneska to bude recenze na jednu z nejprobíranějších paletek vůbec - na in the buff: Lightly toasted od W7. Tuhle krasavici jsem dostala od svojí nejlepší kamarádky Kristýnky, které tímto ještě jednou už asi posté děkuji. :-)

Myslím, že paletku dlouho představovat nemusím, ale stejně, pár vět na začátek si neodpustím... Jde o nádhernou nude paletku, o jednu z nejznámějších napodobenin slavné Naked od Urban Decay. V mém případě jde o paletku sestavenou podle Naked 1.




A jak je na tom balení? Paletka je zahalená do plechového obalu s plastickými nápisy. Uvnitř najdeme kromě samotných stínů ještě ochrannou průhlednou fólii a oboustranný aplikátorek (z 1 strany štětec, z druhé strany obyčejný aplikátor). Na druhou stranu v paletce chybí zrcátko - mě osobně to nevadí, protože se nikdy podle malých zrcátek nelíčím, ale někomu by to možná v paletce mohlo chybět.





A teď už k samotným stínům! Jak jste si už asi podle fotek všimli, paletka obsahuje 12 stínů - z toho 2 matné a ostatní třpytivé. Jejich názvy jsou napsané na zadní straně obalu. Co se týká pigmentace a výdrži barev, nemám slov. Zkrátka vše bez chybičky. Odstíny, které vidíte v paletce se vůbec neliší od těch, které potom nanesete na víčka. S primerem dají bez problému celý den, ale upozorňuji, že nemám mastná víčka, takže s výdrží stínů nemám většinou problém nikdy.



Jak už jsem psala na začátku, paletku jsem dostala dárkem, takže nevím, kde ji přesně Kristýnka sehnala. Sama jsem po ní však už dříve pokukovala, takže vím, že ji můžete objednat např. na www.kosmetikavelkoobchod.cz, cena se poté pohybuje okolo necelých 250 Kč.

Na závěr jsem si pro vás připravila malé, stručné srovnání:

+ PLUSY +
levná a kvalitní alternativa Naked (UD)
velmi dobrá pigmentace stínů
součástí balení aplikátor a štětec
krásný design paletky
dlouhá výdrž stínů

-MÍNUSY-
horší dostupnost paletek (k dostání jen na internetu, ne v obchodech)
v balení chybí zrcátko

To by bylo pro dnešek vše. Za sebe musím říct, že paletku musím jen a jen doporučit, jsem do ní opravdu zamilovaná. Ještě jednou děkuji, Kristýnko!!!





4 komentáře:

  1. Pěkný článek.... :) Paletka je super, mám jí taky a jsem s ní moc spokojená....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je parádní, musím říct, že od tý doby, co jí mám, nenosím na očích nic jiného :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já jsem z ní taky nadšená, opravdu se povedla :)

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)