sobota 21. března 2015

Avon HOLLYWOOD rozjasňovač

Krásnou sobotu milé čtenářky a čtenáři!

Doufám, že si užíváte jara a krásného počasí jako já... Dnešní den Vám navíc zpříjemním malou recenzí na AVON rozjaňovač z Hollywood kolekce. Tak jdeme na to!



Než se vrhneme k samotnému názoru na rozjasňovač, ráda bych se chvilinku zastavila u balení, které mi přijde naprosto skvělé. Černý lesklý základ a na něm potisk slečny s červenými šaty a rtěnkou - ano, Hollywood... Nechybí ani zrcátko. Po prvním otevření na Vás vykoukne překvapení - krásné vytlačené hvězdičky v produktu. Tady dávám opravdu 10 bodů z deseti. :)



Negativně nebudu ale rozhodně hodnotit i obsah toho skvostného obalu. Rozjasňovač je pěkně pigmetovaný a jeho odstín dozlata se krásně hodí k neutrálnímu, dennímu nude líčení. Malou nevýhodu však vidím při velikosti třpytek - jsou opravdu velké, takže doporučuji dát si pozor, aby z Vás poté nebyla diskokoule. :-D


Takže co říci závěrem? Ano, našla jsem rozjasňovač s dobrou pigmentací, výdrží, krásným obalem a za příznivou cenu. Za mě tedy AVON se svou Hollywood kolekcí velký palec nahoru! :)

Co vy? Ulovili jste také ,,kousek Hollywoodu´´? :)

10 komentářů:

  1. Já rozjasňovače vůbec nepoužívám, tak nemůžu posoudit jeho funkce. Ale musím uznat, že Avon zvolil super design :-).
    Zvu Tě na SOUTĚŽ , ve které můžeš vyhrát den se značkou Yves Rocher, se mnou, dalšími bloggerkami a především se zúčastnit projektu, díky němuž můžeš ukázat svou lásku k přírodě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, design se povedl :)
      Jinak soutěže se zúčastním moc ráda, vypadá to zajímavě :)

      Vymazat
  2. Ja som si zatiaľ neulovila z nič z tejto kolekcie, no ten rozjasňovač je naozaj nádherný! :)

    http://the-monica.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ja žiaden rozjasňovač nemám a vlastne ani neviem, kam by som si ho natrela :D Ale prišiel ten čas, aby som to zistila a preto chodím po blogoch a hľadím inšpiráciu a návody ako a čo. Máš nejakú obľúbený rozjasňovač, ktorý by si mi odporučila? :) Nejaký cenovo výhodný ale nie nejaký úplný šmejd :D Ďakujem :)

    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY, v ktorej si môžeš zasúťažiť o kabelku, krásny náhrdelník a laky na nechty :) Nika z Break the Rules

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MYslím, že ti s klidným svědomím mohu doporučit i tento z Avonu. Já osobně si teď brousím zuby na Mary Lou Manizer, tak uvidíme :-D
      Jinak děkuji za pozvání, ráda se zúčastním :)

      Vymazat
  4. Rozjasňovač vypadá pěkně a zatím jsem na něj četla na 2 blozích - 1 negativní a 1 pozitivní názor, to si pak člověk má vybrat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš počkat na třetí recenzi a ta rozhodne :-D

      Vymazat
  5. Obal vypadá naprosto perfektně. I ten obsah je pěkný. Mám od Avonu pár produktů a vždy jsem byla docela mile překvapena :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s Avonem taky spokojená. Většinou neslýchám moc pozitivní recenze, ale já na žádný problém nenarazila :)

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)