úterý 17. července 2018

Balíme na fesťák!

Festivalová sezóna je v plném proudu a já si neodpustím, věnovat jí alespoň jeden článek. Sama tyhle akce MI-LU-JU a pokud to jde, žádný rok si je neodpustím. Letos mě s J. čekají Hrady a já už se nemůžu dočkat! Minulý rok to byla vážně paráda. 😊 Dneska bych vám chtěla ukázat pár beauty produktů, které byste doma určitě neměly nechat, pokud chcete zažít vícedenní festivaly v klidu a bez pocitu, že už se na vás druhý den nedá koukat. Po těch probdělých nocích ve stanu tomu snad nikdy neměl nikdo daleko, co? :DDD



SUCHÝ ŠAMPON


Batiste suchý šampon - produkt, který mě nezachraňuje jenom na festivalech, ale téměř celý rok. Vlasy máte po jeho aplikaci do 5 minut svěží, dodáte jim krásný objem a aspoň o den až dva déle nevypadáte, jako byste právě skočily do bazénu s olejem. :D Batiste dělá navíc kromě velkých balení i malé, cestovní, které se vám vejde do každého batohu, takže na léto nutnost!



MICELÁRNÍ VODA

Ačkoliv doma používáte v rámci scincare asi 150 produktů, na festivaly si nevezmete žádný. Nebo tu mám snad někoho, kdo ve stanu zápasí s peelingem a podobně? :D Každopádně jedno je jisté - každý večer (nebo spíš nad ránem?) se chceme alespoň odlíčit a pleť co nejvíc vyčistit. Na to všechno nám postačí jeden malý zázrak - Bioderma Sensibio H2O. Od té doby, co tuhle micelárku mám, už nechci vyzkoušet jinou. Odlíčí všechno během chvíle a pleť je po ní krásně svěží a vyčištěná. I v tomto případě si navíc můžete vybrat z několika velikostí balení, takže nemusíte brát na víkend půllitový flakon. Jupí!



GUMIČKY

Nevím jak vy, ale já na festivalech zažila vždy obrovské horko, jednou dokonce déšť. To poslední, co chcete v takovéhle situaci řešit, jsou vlasy. Proto určitě nenechávejte doma gumičky do vlasů. V případě potřeby uděláte rychlý culík/drdol a alespoň na chvilku se osvěžíte. Osobně nejvíc miluji InvisiBobble gumičky, které drží celý den na hlavě bez jediného uvolnění a pohnutí, na festivaly mi pak přijdou super gumičky DTANGLER, které můžete během dne použít také jako náramek. Vypadají vážně skvěle, vyzkoušeno za vás! :D



Bez čeho neodjedete nikdy na festival vy? A chystáte se letos na nějaký? :))

Pusu, Angie. ❤️


10 komentářů:

  1. Já se chystám zítra na Colours of Ostrava, ale spím v hotelu, takže skoro všechny své beauty produkty beru s sebou! Ale rozhodně suchý šampon nesmí chybět!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééj, tak to máte super komfort :-P Užijte si to!!! :)

      Vymazat
  2. Já se letos taky chystám na Hrady :) Ale co si vezmu s sebou ještě úplně vymyšlený nemám, jediné, co vím, že si určitě vemu, jsou vlhčený ubrousky, což sice není úplně zero waste, ale pro mě na fesťák je to úplná nutnost :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, ty jsou taky moooc praktický! Minulý rok jsem je taky vezla :)))

      Vymazat
  3. Ja som tak smutná, že vám všetkým ten suchý šampón vyhovuje a mne nie. Teda ako on mi pomôže ale to, čo mi s pokožkou hlavy urobí potom je katastrofa :(

    Uži si festival, tiež som mala ísť tento rok ale radšej pôjdem pozrieť rodinu na Slovensko :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? :-O Tak to jsi asi první člověk! Já na něj nedám vážně dopustit... Zkus třeba změnit značku :)))

      Rodina je určitě přednější, taky si to moooc užij! <3

      Vymazat
  4. Ten istý suchý šampon som si kúpila , keď som bola na pár dní doma, pretože samozrejme svoj som nechala v Čechách. :-D Na cestovanie alebo dovolenku ideálne balenie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Je super, že s sebou nemusíš tahat ten velký :)))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)