sobota 23. června 2018

Radosti z Notino balíčku

Ahoj ahoooj!

Tak jak užíváte léta? Já přejíždím z místa na místo, diář mi práská ve švech a úsměv mám permanentně od ucha k uchu. Už se nemůžu dočkat, až dám dohromady všechny fotky a sepíši vámi oblíbené photo diary. Dneska ale trošku z jiného soudku! Minulý týden jsem si v Notinu na Andělu vyzvedla obří balíček (spíš tedy balík :DD) plný úžasných produktů. Některé jsem podarovala, ale nebudu lhát, na mě tam taky čekalo věcí víc než dost. A ty, ze kterých mám největší radost, vám dneska ukáži. ❤️



Snad úplně nejvíc nadšená jsem byla z Twist & Spritz rozprašovače parfémů. Mám ráda, když mám celý den voňavku u sebe a mohu ji tak kdykoliv použít. Problémem u mě ale vždycky bylo to, že nejčastěji nosím malé kabelky, do kterých stěží narvu mobil, peněženku a klíče. Dlouho už jsem proto po nějakém rozprašovači pokukovala, no a když jsem v Markétky videu viděla tohoto mramorového krasavce s rose gold detailem, bylo mi jasné, že musí být můj! V kabelce už ho nosím pravidelně a jsem s ním moc spokojená - nikde nevytéká a doplňuje se velmi rychle a snadno.




Další zázrak, který byl na mém wishlistu už pekelně dlouho, je micelární voda Bioderma Sensibio H2O. Dříve jsem od Biodermy měla krém, který mi moc vyhovoval, a také jsem velmi často poslouchala pozitivní reakce na jejich všemožné produkty od kamarádky, která tuto značku delší dobu používá. No a když jsem se právě u ní ocitla takhle jednou nad ránem (po párty se domů nechodí, žejo?) a potřebovala se něčím odlíčit, o dokonalosti této micelárky jsem se přesvědčila sama. Krásně voní, ale hlavně odlíčí snad úplně všechno. Od řasenky přes make-up až po dlouhotrvající matné rtěnky. Zázrak, který musíte mít!



No a poslední všc, která mi udělá radost snad vždy, protože se u mě spotřebovává rychlostí blesku. Hádáte správně, bezbarvý gel na obočí. Psala jsem o něm už tolikrát, že věty jako ,,Obočí je rámem obličeje a neměly bychom na něj zapomínat.'' a podobně snad musíte znát už nazpaměť. Tentokrát se mi do ruky dostal Brow this way od Rimmelu a musím říct, že jsem s ním moc spokojená. Má skvěle tvarovaný kartáček, který je navíc menší, takže s ním obočí krásně dostanete do požadovaného tvaru. Navíc stojí až překvapivě málo, za tu cenu se určitě vyplatí. :))




PS: Pokud se vám nechce platit poštovné, nezapomeňte využít možnost vyzvednout si Váš Notino balíček osobně! :))

Pusu, Angie. ❤️

6 komentářů:

  1. Ten Brow this way jsem měla v hnědé barvě a byl dobrej :) nejvíc mě zaujal ten rozprašovač parfémů :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozprašovač parfémů je od té doby moje must have - nechápu, jak jsem předtím mohla bez něj existovat! :DDD A navíc jak je mramoroveeeeej <3 :D

      Vymazat
  2. Tyjo, koukám, že užíváš plně zaslouženého volna! :) Rozprašovač je hrozně krásný! Takový design bych si dokázala představit i jako pouzdro na brýle nebo penál, ach <3 Brow this way mě zaujalo. Docela by se mi to hodilo jako rychlovka na tábory, tak budu v drogérce příště ostražitá, abych ho náhodou nepřehlédla. :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Mám takhle mramorové i pouzdro na mobil a taky vypadá úžasně <33 Jooo, určitě mrkni! :)

      Vymazat
  3. Teda, parádní balíček :) Zajímavé kousky, hlavně ten rozprašovač a Brow this way :)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)