pondělí 31. července 2017

Balíček z Notino - rozbalování a první dojmy

Minulý týden mi z Notino přišel obrovský balíček a já se hned pustila do rozbalování a focení. Článek vám ale nakonec píšu až teď, protože jsem si říkala, že by bylo fajn, abych vám alespoň k některým produktům napsala své první dojmy. Balíček byl opravdu obrovský, takže něco našlo nový domov u bráchy a rodičů, ale i tak mám těch nových přírůstků víc než dost. Pojďme se na ně tedy podívat! :)


Největší radost mi udělaly produkty Naturalium. Tuhle značku už nějakou dobu miluju a asi ještě dlouho budu. Úžasná vůně, skvělá kvalita,... Kdo vyzkoušel, tak ví, o čem mluvím. Makadamiové tělové mléko je slast pro nos, protože lepší vůni jsem u tělového mléka nezažila, no a hydratace stejně jako u minulých výborná. Snad ještě milejším překvapením byl pro mě ale jejich nový tělový krém. Používám ho hlavně na ruce a je to zázrak! Texturou mi připomíná trošku až vazelínu a hydratuje vážně úžasně. A ano, krásně voní...



Mixa je značka, kterou jsem ještě nikdy nezkoušela a to právě teď můžu konečně napravit! Kromě krému na ruce, který už našel své místo v kabelce, jsem v balíčku měla i jejich pleťový krém pro citlivou a nedokonalou pleť. Už se nemůžu dočkat, až dodělám zbytek aktuálního krému a vrhnu se na tenhle.



Od té doby, co mám gelové nehty, odlakovače a podobné věci nemusím vůbec řešit. Máme ale léto a nalakované nehty na nohou jsou nutností, takže jsem dovybavila svou mani/pedi sbírku o odlakovač od Dermacolu. Zrovna tenhle bych všem určitě doporučila - kombinace nízká cena a super výkon je prostě nej... A ano, odlakuje fakt všechno a rychle. :D


No a blížíme se do finále a to s bezbarvým gelem na obočí (já snad nemám Notino balíček bez něj, taky ho spotřebováváte tak rychle? :DD) a nějakým novým Sensodine kartáčkem. :)






Co nového v poslední době potěšilo vás? :))

Mějte se krásně a užívejte léta!

Anička ❤️

6 komentářů:

  1. Najviac ma zaujal telový krém :3 vypadá božsky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu úžasný :)) Skvěle hydratuje a taaak příjemně voní <3

      Vymazat
  2. To je skvělý obsah balíčku, všechno by udělalo radost i mně :) Já si naposled dneska udělala radost vlhčenýma ubrouskama a antibakteriálním gelem na ruce, v pátek odjíždím pryč, tak doplňuju poslední zásoby na cestu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. O značce Naturalium už něakou dobu sním, tak myslím, že až se vrátím domů, tak konečně jejich výrobky vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, jsem s ní vážně moc spokojená :)

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)