pátek 26. května 2017

Pět benefitů Benefitu

Z mých článků už to víte asi všichni. Na Benefitu ujíždím a kdybych si měla vybrat značku kosmetiky, kterou budu používat do konce života a směla by být jen jedna, bude to na sto pro právě tato. Abych tady ale jenom nepěla ódy do prázdna, rozhodla jsem se vám shrnout, proč právě tuhle značku tak miluju. :)


Jak už jsem psala na začátku, kdybych mohla do konce života používat už jen jednu značku, byla by to tahle. Vím totiž, že se mohu spolehnout jak na dekorativní kosmetiku, tak i pečující, která mi hrozně moc vyhovuje a třeba jejich oční krém doporučuji všema deseti!


Další super věcí je bezesporu velikost balení. Od každého produktu jich totiž dělají několik a vám se pak nestane, že vyhodíte třičtvrtě produktu, který jste si koupili jen na letní dovolenou a naopak vám primer, který používáte denně, nedojde během dvou týdnů.


A u balení zůstaneme - holky, co si budeme povídat, nic rozkošnějšího jsme ještě neviděly a naše toaletní stolky vypadají prostě úžasně... :DD


Jsem člověk, který odchází z domu brzy ráno a často se vrací až odpoledne. Během dne rozhodně nemám moc času si make-up předělávat a potřebuji tak produkty, které na sto pro vydrží a já se na ně tak můžu spolehnout. I tohle splňuje Benefit na jedničku.


Poslední bod bych chtěla věnovat hlavně milým slečnám prodavačkám, které jsou vždy hrozně ochotné, vše vám ukáží, vysvětlí a vy tak odejdete opravdu s ideálním produktem vhodným přímo pro vás.


A co vy? Taky se řadíte do skupiny #Benelovers? ❤️

Užijte si víkend plný sluníčka! 

Anička... :)

4 komentáře:

  1. jooj hanbím sa, že ešte nemám žiaden produkt Benefit :) ale súhlasím s tým, že balenia má jednoznačne najroztomilejšie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musíš rychle napravit! Určitě nebudeš litovat :-P <3

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)