pátek 22. ledna 2016

My detox & training routine

Ahoj všichni!

Už je to nějaký ten pátek, co jsem si řekla, že začnu pravidelně (!!!) cvičit. Začátkem ledna se k tomu přidal ještě můj povánoční detox a já mám konečně pocit, že všechno, co dělám, má smysl. Ale hezky od začátku... :))





Co se cvičení týče. nemůžu říct, že bych byla někdy vysloveně lenoch. Cvičila jsem vždy, ale bylo to spíš tak, že jsem si jeden den dala do těla a pak zase nějakou tu chvíli nic. Teď jsem se ale zařekla, že ať se děje cokoliv, alespoň čtvrt hodinky si na cvičení najdu každý den. Cvičím hlavně cardio podle FitnessBlender spojené s posilováním.


Ze začátku to byl horor! První den jsem myslela, že tu půl hodinu neodcvičím a druhý den mě všechno fakt dost bolelo. :D Nedalo se ale nic dělat a já šla cvičit znovu. Třetí den jsem si nemohla ani sednout a když mě ráno mamka viděla, řekla mi, jestli to nějak nepřeháním. Já ale vydržela.


 Navíc na sobě začínám pozorovat zlepšení! Nejen, že cardio sestavy cvičím čím dál tím náročnější a delší, ale o víkendu jsem s rodiči vyrazila na běžky a tam se nestačila divit! Vždycky jsem byla ten člen rodiny, který celou cestu jako poslední v řadě nadával, že už nemůže a stále otravoval otázkami, jestli už konečně pojedeme domů. Noo.. V sobotu jsem taky nadávala, akorát zpředu na zbytek výpravy, jestli náhodou nehodlají přidat, protože mě na ně nebaví furt čekat... :D


No a detox? Ten dodržuji stejně pravidelně. Každý den si 1 vrchovatou lžičku detoxikačního prášku nasypu do smoothie. Ze začátku to byla celkem challenge - jakýsi ,,vzniklý zelený lektvar´´ vůbec nevypadal vábně. O to hůř chutnal a dvakrát extra nevoněl. Postupem času jsem ale zjistila, jak chutná nejlépe (nejhorší varianta 200 ml vody + banán, nejlepší 200 ml vody, jablko, pomeranč a kiwi, nebo jablko + řepa) a teď už se každý den na své svačinkové zelené smoothie vlastně hrozně těším. ☺







Jak asi vidíte, jsem teď se svým režimem naprosto spokojená a doufám, že mi to dlouho vydrží! :))

Mějte se krásně a vyražte o víkendu ven! Já se jdu akorát dobalit a hurá na tři dny na lyže! ♥

PS: Zkoušel někdo nějaký detox? A jak jste na tom s cvičením? ☺

9 komentářů:

  1. To je super, že jsi na sobě začala pracovat :) Já cvičím pravidelně, teď přes zkouškový to teda dost drhlo, ale napsala jsem si takový motivační plán, se kterým jsem se do toho zase hezky dostala. Detox jsem zatím nezkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, viděla jsem ho na instagramu, super nápad :))

      Vymazat
  2. Taky se snažím teď pravidelně cvičit a zatím to také vychází,pravda je že ty začátky jsou hrozné,ale výsledky stojí zvě za to! :) Miluji běžky :) S mamkou chceme zkusit detoxikační čaj,tak jsem na to zvědavá :D Je hezký,že sis to tak hezky přizpůsobila,jenn tak dál :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se snažím teď pravidelně cvičit a zatím to také vychází,pravda je že ty začátky jsou hrozné,ale výsledky stojí zvě za to! :) Miluji běžky :) S mamkou chceme zkusit detoxikační čaj,tak jsem na to zvědavá :D Je hezký,že sis to tak hezky přizpůsobila,jenn tak dál :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  4. Detox jsem zatím ještě nezkoušela, ale hodlám se do toho brzo také pustit :). A běžky jsou super, ty mám moc ráda, ale letos jsem se na ně ještě nedostala :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na nich včera ujela 25 km, ale musím se přiznat, že jsem toho měla dost... :D

      Vymazat
  5. Držím palce, Ani!
    Já, lenoch líná, se ke cvičení vždycky odhodlám, ale pak mě to nějak přestane bavit. No hrůza se mnou. :) Ale já na to jednou přijdu a pak všem ukážu- ukážeme :)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)