čtvrtek 28. ledna 2016

Haul of the week

Krásný večer!

Jak už jsem se Vám zmiňovala na Instagramu, tenhle týden si ke mně našlo cestu hned několik krásných věcí, o kterých bych Vám ráda napsala. No a protože sliby se plní, článek je tu! :))


Snad největší radost jsem tenhle týden měla hned v pondělí, kdy mi domů přišel balíček s DOLLER diářem. Přijde mi super, že se klukům povedl tenhle projekt rozjet. Celá myšlenka je naprosto boží a vy v blízké době určitě očekávejte článek, kde Vám všechno povím napíšu podrobněji. Těšíte se? :))



Taky jsem se stala hrdou majitelkou téhle rtěnky v tužce od Maybelline. Poslední dobou jsem si oblíbila tmavší burgudy odstíny a když jsem viděla tenhle, mít jsem ho prostě musela, žejo... :D I když ji nemám dlouho, provětrat a otestovat jsem ji stihla dokonale. U mě obstála na jedničku s hvězdičkou. Aplikace je díky ořezanému hrotu jednoduchá a vy máte barvu opravdu na rtech, ne všude okolo. Díky výborné pigmentaci a výdrži Vám v klidu postačí jedna vrstva. Nezapomeňte si jen chvilku před aplikací hydratovat rty, vzhledem k delší výdrži ke konci dne rty trošku vysušuje.




odstín 110 Pink so chic
V Tetě jsem navíc objevila alespoň pro mě nové müsli tyčinky, které už chci od středy sníst, ale furt si je nechávám, abych Vám je vyfotila. Tak teď konečně se na ně vrhnu! :D



No a posledními novinkami jsou snad ty nejpohodlnější kousky oblečení z tchiba. Kromě basic sady tílek (bílá, šedá, černá) jsem tam ulovila černé a vzorované šedé legíny a to nejpříjemnější volné tričko, ve kterém bych nejradši chodila pořád. ♥





A asi tolik k mým týdenním radostem. Co udělalo poslední dobou radost Vám? ☺

20 komentářů:

  1. Ten Doller vypadá skvěle,na příští rok ho beru! :) Ta tužka vypádá skvěle,no prostě burgundy barvička :) Ty müslii Profigur jsou bomba a hlavně ty polité jogurtem :) Mně největší radost tenhle týden udělaly nové teplé ponožky :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty se taky hodí! :D Jinak určitě si počkej na článek o DOLLERu, tam zjistíš, že ani nemusíš do příštího roku čekat :))

      Vymazat
  2. Super věcičky! Hlavně notýsek a propiska

    OdpovědětVymazat
  3. Ta tužka má dokonalou barvu, už dlouho po ní koukám ^^
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě hlavně překvapilo, jak je skvěle pigmentovaná! Určitě doporučuji :))

      Vymazat
  4. Oblečení z Tchiba se mi zalíbilo moc a nejspíš se tam budu muset jít taky podívat :). A barva tužky je dokonalá ♥ tady bude někdo kráska, že? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oblečení z tchiba mám celkově hrozně moc ráda :)) Jinak děkuji ☺

      Vymazat
  5. Pěkné věcičky :) tužka má krásný odstín :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé o diáři jsem už někde četla a už se prodává jo? To je super! Jdu se na něj hned mrknout.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, asi potrebujem nový rúž v ceruzke! :D A Doller vyzerá fakt dobre, na budúci rok bude môj. Na rok 2016 mám Moleskine a vôbec nie som taká spokojná ako som čakala, že budem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Tak to jsem ráda, že jsem si ho nakonec nepořídila :)

      Vymazat
  8. Kolem těch rtěnek v tužce chodím už dlouho, ale pořád jsem si ještě žádnou nepořídila... Ale už by to bylo potřeba, tahle burgundy vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten rúž v ceruzke vyzerá úžasne ! :) a musli tyčinka takisto :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z odstínu rtěnky jsem taky nadšená :) A ani si nedokážeš představit, jak se těším, až müsli tyčinky vyzkouším... :D

      Vymazat
  10. Skvělé úlovky! :) O Dolleru jsem už někde četla a celá myšlenka se mi strašně moc líbí, jen ta cena se mi momentálně moc nelíbí.. ale ještě si to nechám projít hlavou a uvidím, co nám o něm napíšeš :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že já jsem z něj zatím tak nadšená, že mi i cena přijde vzhledem ke kvalitě dobrá :))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)