sobota 16. ledna 2016

Burgundy dress | outfit inspiration

Winter outfit



Nejsem člověk, který by preferoval džíny a další kalhoty. Miluju sukně, šaty, a to jak do společnosti, tak do školy a vlastně úplně kamkoli. Asi v listopadu jsem v HMku ulovila jedny boží burgundy šaty - jednobarevné a s jednoduchým střihem - ideál na kombinování. :)) 

Dneska jsem vám dala dohromady takovou malou inspiraci na to, jak takové šaty zkombinovat a jak je nejraději nosím já. V tomhle období k nim volím silnější černé silonky/punčocháče. Váš look můžete pak okořenit barevně slazeným šátkem, nebo třeba výrazným šperkem a kloboukem. Nezapomeneme už jen na burgundy rtěnku a oalá - ready vyrazit! ☺

PS: Co vy - sukně, šaty, a nebo kalhoty? 

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Mně se hlavně líbí, jak se dají dobře kombinovat :))

      Vymazat
  2. Já asi nejvíc miluji tepláky :) Ale v létě žeru sukně ( v kraťasech jsem moc tlustá se svýma křivýma nohama :D) a šaty mám také moc ráda :) Miluju burgundy barvu, skvělý outfit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :)) Burgundy barva je prostě top! :D

      Vymazat
  3. Pekná inšpirácia:) Tiež mám radšej sukne/šaty a najradšej by som ich nosila stále, no cez zimu sa krotím, som na to príliš veľká zimomriavka...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si pořídila snad ty nejteplejší černé punčocháče, které existují, takže zatím se jich nevzdávám ani v zimě :D Děkuju! ☺

      Vymazat
  4. To je skvělá kombinace :) Sukně i šaty nosím ráda

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem byla vždy hlavně na kalhoty, ale teď si víc a víc začínám oblibovat sukně :)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)