pátek 23. března 2018

Nekoukejte na černý pátek černě!

Za týden tu máme Velký pátek, rok co rok nás straší pátek třináctého, čeká nás však ještě jeden významný, a to Black Friday! Den, kdy naše srdce jásá a peněženka přitom nepláče tolik, jako obvykle. Obří slevy, spousta splněných snů, no ještě řekněte, že si tenhle magický černý pátek hodláte nechat ujít! :D


Na těchto dnech plných velkých slev miluji jediné - vybírání značkových produktů. Slevy jsou potom opravdu velké a nákupy výhodné. Většinou tedy dělám to, že pokud během roku určitou věc nepotřebuji nutně zrovna teď, napíši si ji na wishlist a během těchto výhodných dní si ji pak pořídím za super cenu. Nejčastěji takhle nakupuji kosmetiku, hlavně zázraky z Benefitu. Jak už asi víte, jejich výrobky miluji a vyhovují mi jak žádné jiné. A když si pohlídám nějakou takovouhle slevu, určitou částku pak využiji na mnohem více produktů, než kdybych je kupovala jen tak.


Minule jsem si takhle výhodně pořídila dekorativní kosmetiku - jejich úžasný BB cream a Hello Flawless pudr. Tohle kombo mi dohromady vykouzlí naprosto dokonalou, ale přitom přirozeně vypadající pleť. Na to, jak je BB cream lehoučký, kryje až překvapivě dobře a moc mi vyhovuje také jeho matný finish. Pudry jsem nikdy moc nepoužívala, bála jsem se až příliš velkého vysušování pleti, ale Hello Flawless pracuje na jakési hydratující bázi, která by pleť neměla vysušovat. Můžete ho navíc používat jak nasucho, tak namokro jako make-up. Za sebe rozhodně moc doporučuji!! :)




No a tu úplně nejvíc ideální pleť potom dovyčaruje Hoola bronzer. A já si teď jenom říkám, kolikrát už jsem vám o něm nadšeně psala... Docela by mě zajímalo, jestli na blogu existuje alespoň jeden článek, kde se věnuji Benefitu, aniž bych psala o Hoole. :DD Každopádně - za tenhle produkt bych snad bez problému dala i plnou cenu, no a když je navíc o podstatnou část levnější, tak je to největší štěstí dne. No ne? :-P


A poslední věcičkou, kterou jsem minule ve slevách objevila, je ten nejpraktičtější produkt na cestování - tužka na obočí Goof Proof, která má na druhé straně kartáček. Tyhle ,,2v1'' produkty se prostě hodí, zvlášť u člověka, který pořád někam jezdí a make-up převáží, jako jsem třeba já. Tužka se dá navíc krásně vrstvit, takže to s ní jen tak nepřeženete a obočí vypadá vždycky přirozeně, což je pro mě důležité. :)



Nezapomeňte, že: ,,Shopping is cheaper than therapy!'' - a o Black Friday to platí dvojnásob! :DD

Pusu, Anička ❤️





6 komentářů:

  1. Od Benefitu mám Hoola bronzer a ještě jednu tvářenku, ale nepamatuju si její název :D je pravda, že produkty jsou hodně drahé, ale když jsou slevy, tak se to dá :) zaujal mě ten pudr :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, se slevou je ta cena vzhledem k té kvalitě produktů super :)) Pudr moc doporučuji, mně vyhovuje moc :)

      Vymazat
  2. Jé, tak to jsem úplně zapomněla, že bude. :D To si budu muset pohlídat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si určo pohlídej! U některých produktů se to važně pořádně vyplatí :)))

      Vymazat
  3. Asi bych brzo potřebovala nějakou takovou slevu také vychytat, ráda bych si pořídila také něco od Benefitu, nejraději bronzer, ten potřebuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vážně doporučuji tu Hoolu, s tou nešlápneš vedle :)

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)