neděle 8. října 2017

Nejlepší podzimní beauty úlovky

Ahoj holky!

Netušila jsem, že to někdy řeknu, ale podzim je kouzelný. Já, zapřísáhlý milovník jen léta a zimy... Docela by mě zajímalo, jak tomu u mě bude třeba příští rok, každopádně na jednom se shodneme: Ty barvy vzít podzimu nemůžeme. Pokud tohle roční období něco umí, tak právě barvičky. Všechny ty teplé oranžové a žluté na listech, do toho burgundy svetr a rtěnku, na cestě kaštany. Klišé, které ale funguje a já mu letos podlehla. Moje nadšení se projevilo i v mé beauty základně a já si celá ovlivněná tímhle super časem pořídila pár novinek. Ty nejoblíbenější jsem vám shrnula v dnešním článku, tak jdeme na to! :))




A nezačneme žádnou dekorativkou, nýbrž vůní. Od té doby, co jsem si pořídila  mi bylo jasné, že dalším parfémem bude opět něco od Giorgio Armani. Je to nádherná vůně (v životě mi tolik lidí nechválilo voňavku, vážně!!), která není vtíravá, ale i tak vydrží celý den. No a protože už mi dochází, pořídila jsem si její mladší sestřičku, která voní rovněž úchvatně a já už se těším, až ji začnu pořádně nosit.



O mé lásce k Hoole bronzeru už jste na blogu četli tolikrát, že už ani nevím, co bych vám o něm řekla nového. A přeci se zase něco našlo! Mám ho totiž tak ráda, že jsem do něj zlanařila i mamku. Ta si koupila sadu, ve kterém byla normální (čti pudrová) Hoola a navíc jedna krémová/tekutá v tyčince, která skončila překvapivě u mě. Má úplně stejně super odstín a řekla bych, že je praktičtější na cesty. Nepotřebujete k ní totiž žádný štětec a navíc se vám nemůže při nárazech rozsypat. No a podzimní výhoda? Krémové produkty bývají odolnější proti vodě, a to se bude v sychravém počasí obvzlášť hodit. :))




Obočí, kapitola sama pro sebe. Článek na celé tohle téma už delší dobu plánuji, ale i tak vám v dnešním postu řeknu pár slov alespoň o této tužce. Osobně mám obočí docela tmavé a příliš ho dobarvovat nemusím. Když na sobě chci však vykouzlit perfektní look a mít obočí v dokonalém tvaru, malá ,,slabší/světlejší/ne tak hustá'' místečka dokresím právě touto tužkou. Má krásný, studený podtón (mám odstín 2) a krásně se vrství, takže to s ní určitě nepřeženete. No a největší výhoda? Na druhé straně tužky najdete kartáček a nemusíte si tak vedle něj nikam při cestování vozit další.




Jak už jsem nakousla na začátku, pokud si něco na podzimu užívám, tak burgundy rtěnky. Neexistuje pro ně lepší období! Mně se teď dostala do ruky jako dáreček tahle Benefití kráska a já byla hrozně zvědavá, jaká je! Četla jsem na ni spoustu rozdílných recenzí, a tak jsem byla ráda, že si na ni konečně můžu vytvořit vlastní názor. Za mě tedy spokojenost - má přesně můj milovaný odstín a mně osobně vydržela na rtech půl dne v pohodě (a pak přišel salát se zálivkou, no... :DDD). 




No a světe div se, po 175857 letech se ke mně dostaly jiné šampony, než ty od Naturalium! Momentálně mám v koupelně tyhle od Garnieru, které by měly být výživné a chránit tak vlasy před poškozením. Na tohle počasí ideál, nebo ne? :))




Jak jste na tom s podzimem vy? 

Jinak taky máte úchylku všude sbírat kaštany? :DDD

Pusu, Anička. ❤️

8 komentářů:

  1. Hoola bronzer bych chtěla moc vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ho pořiď, je úžasný a nešlápneš s ním vedle, přísahám! :-P

      Vymazat
  2. tú Goodbye damage radu som kedysi dávno milovala.ešte keď bola v starších obaloch :) má nádhernú vôňu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)