středa 30. srpna 2017

Sněžka dobyta!

Je pět večer a já bych asi konečně mohla začít s balením. No... Než se ale odhodlám dojít si aspoň pro kufr, dám vám dohromady pár slov o minulém naprosto božím víkendu. Vyrazila jsem totiž za nejmilejší B. do Krkonoš a zažila nespočet úžasných chvílí...


V pátek jsem v té mé milé kavárně zakončila prázdninové brigádničení, doma jenom vyměnila tašky a vyrazila do Prahy. Tam jsem si užila večer jenom pro sebe a už se nemohla dočkat sobotního rána.



bezlepkový čokoládový dortík ze Sklizeno <3

Vstávat v sobotu ráno v 6:50 při řinčení budíku není zrovna med, přiznávám. Ale i tak mi to nevadilo, rychle jsem se nasnídala, připravila a vyrazila na nádraží a hurá do hor! Tam jsem přijela lehce před oběděm a pak už se program nesl ve znamení oběd - procházka a následné zmoknutí :DD - prohlídka Jilemnice (a nejkrásnější Zvědavé uličky) - večeře oslavující Barušky narozky (Ještě jednou vše nej!! ❤️ ) - procházka v lese při západu slunce - zábava s místní kapelou do noci. 




A máme tu neděli a další nemilý budíček v sedm ráno. Opět se mi ale vstávalo dobře, protože jsem se nemohla dočkat mého prvního výstupu na Sněžku. Jupííííí! Odpoledne jsme ještě s nejlepším dortem na světě ,,dooslavili'' již zmíněné narozeniny a večer prožili v ,,domácím kině''.






Pondělní dopoledne jsme dělali všechno možné v pohodlí domova a po obědě vyrazili s bráchou směr Holešovice, kde jsem na reklamacích musela nechat mobil... V dnešním článku se s vámi proto nerozloučím naším Costa kafíčkem z cesty, protože nebylo kromě mé fotopaměti nijak zvěčněno. :DD Tak na závěr alespoň ten nejkrásnější dáreček od mojí milované B. ❤️



PS: Odstín NYX rtěnky je ,,Rome'' a ano, přesně tam se zítra chystáme. Tak já jdu zkontrolovat letenky a konečně už se dám do toho balení. Přísahám! :-P

6 komentářů:

  1. Já jsem na sněžce ještě nebyla, no určitě se tam někdy podívám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sněžka je jeden z mých turistických cílů. :) Tak snad se tam v nejbližší době vydám. :) Krásné fotky, Barče všechno nejlepší!! :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyraž... Není lepší pocit, než když víš, že jsi na nejvyšším bodě a dál už to prostě nevede :DD

      Vymazat
  3. Jéé, tak to jsi měla opět pěkně nabíté dny! :) Já jsem na Sněžce byla jednou, ale to jsem byla ještě malá a moc si to nepamatuju, tak doufám, že budu mít příležitost si svoje matné vzpomínky oživit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to vážně super :) Tak snad se tam ještě někdy podíváš <3

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)