úterý 2. května 2017

Nové kousky v šatníku

V neděli jsme si s mamkou udělaly čas jenom pro sebe a užily si tak naprosto bezchybný #mammadaughterday. ❤️  Než vám sem ale hodím fotoreport z celého dne, ráda bych vám ukázala pár kousků, které jsme ulovily na Arkádách. Poslední dobou (a tím myslím bez přehánění klíďo i rok a víc) mě obr nákupy moc neberou a dávám přednost procházkám, kafíčkům a tak. Ani tenhle víkend tomu nebylo jinak - v celém obchoďáku jsme strávily tak hodinu a já už byla po 4 obchodech tak zničená, unavená a otrávená, že jsme šly radši pryč. :DDD Já vím, nemá to se mnou ta mums lehké... I tak jsme ale něco málo ulovily a já jsem tak ready na jaro! :))



Svetry pro mě budou asi vždycky srdcovka. Nemůžu si pomoct, ale každý by jich měl mít podle mě aspoň pár v šatníku. V ranním spěchu na sebe hodíte černý skinny, tílko, na to právě nějaký svetřík a jste za 2 minuty ready a přitom vám to sluší. No a tenhle krasavec z Manga mě teď bude asi hooodně často zachraňovat. No není boží? :))




A nebyla bych to já, kdybych si neodvezla nějakou tu halenku. Po tom, co jsem si koupila tuto, kterou už jsem vám ukazovala v jednom outfitovém článku, jsem určitě chtěla nějakou podobnou a tak jsem si ji pořídila - tentokrát však v růžové barvě s černou krajkou. :) Druhá halenka je oboustranná (jednou tedy bílá, potom zas černá - miluji tyhle praktické 2v1 věci :DD) a líbí se mi na ní hlavně průřez na zádech a dvojitá ramínka. 








No a ačkoliv za mě trička ne-e, protože ty halenky prostě vedou, nooo, jedno jsem ulovila taky. A to tohle šedé s průřezy na ramenou, které se podle mě bude hodit téměř ke všemu a snadno ho vždycky sladím. :))




Co vy - baví vás nákupy? :)))

8 komentářů:

  1. Mě nákupy moc neberou. Já jsem spíše taky na ta kafíčka. Co ale miluju, jsou sekáče. Najít tam totiž skvělý kousek za ještě skvělejší cenu je totiž nejlepší věc na světě! :D Jinak dávám přednost procházkám, co se Prahy týče. :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju nákupy, nikdy jsem nemohla dojet z města bez toho, aniž bych si něco nedovezla.. třeba jen malou drobnost :D většinou teda hadry... ale poslední cca rok už jsem si skoro žádné oblečení nekoupila a teď nejvíce utrácím za jídlo... zdravý životní styl a fitness, to je teď mnohem lákavější a zajímavější než oblečení, takže tak to je ted u mě s těmi nákupy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké kousky! Hlavně svetřík!

    OdpovědětVymazat
  4. ten svetřík z Manga se mi moc líbí..

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)