V míse jsem dohromady smíchala 400 g ricotty, 125 g lučiny, 2 lžíce rozehřátého kokosového oleje, lžíci citronové šťávy, vanilku, 2 lžíce mandlové mouky a kokosový sirup (v původním receptu je stévie). Vyšlehaný krém jsem nalila do kulaté formy na pečení a nechala v troubě na 160° zhruba 45 minut.
Na hotový korpus jsem poté připravila ještě avokádový čokokrém, do kterého jsem dala 1 avokádo, pár borůvek, vanilku, 2 lžíce nepraženého raw kakaa a kokosový sirup.
Celý výtvor jsem posypala čerstvými borůvkami, dozdobila sedmikráskami a bylo hotovo!
Taky tak milujete pečení?
Pusu, Anička.
Mňam, tak to bych si dala... s těma borůvkama to musí chutnat úžasně!! :)
OdpovědětVymazatVážně doporučuji vyzkoušet, nemá to chybu! :-P
Vymazat