neděle 29. ledna 2017

Wishlist aneb seznam náhradníků?!

Za poslední dobu se mi sešlo několik produktů, kterým pomalu, ale jistě sahám na dno a bez kterých se zároveň ráno u zrcadla neobejdu. I tak jsem se ale rozhodla, držet se heslem, že zkusit se má všechno a sepsala si tak jakýsi seznam náhradníků za mé staré, dobré produkty wishlist. A o jaké věcičky jde? :)



Jako první tu máme primer. Stay matte od Rimmelu dělal svolu práci na jedničku a já ho všem s klidným svědomím doporučuji. Je tady ale již zmíněný čas na změnu a já tedy objednávám Dermacol satin base, který má kamarádka a je s ním nad míru spokojená. Tak snad budu stejně nadšená i já! :)




Když jsem si na doporučení všech koupila Camouflage cream, hned po pár použití jsem si řekla, že si už nikdy nekoupím žádný jiný korektor. Nakonec jsem se ale rozhodla zariskovat a taky tomuhle úžasňákovi od Catrice najít náhradníka. Stejně jako u báze jsem se i tentokrát rozhodla pro Dermacol a na seznam musthave věcí připisuji jejich Cover make-up, který je podle všech recenzí víc než skvělý a kryje na jedničku.



Na suché ruce trpím stále a teď v zimě ještě mnohem více, takže spotřeba všech krémů je abnormálně vysoká. A já se díky tomu snad konečně dokopu vyzkoušet ten od Eos!


A na závěr žádný náhradník, ale můj včerejší objev. Od února mají být dostupné tyhle Benefití rtěnky, které by vám měly opticky zvětšit rty. Já se hned na první pohled naprosto zamilovala do čtvrtého odstínu zleva a asi začínám pomalu, ale jistě šetřit... 😇 ❤️


Co máte na aktuálním wishlistu vy? 😊

6 komentářů:

  1. Já si momentálně vybírám produkty, které mi za celou dobu sedly nejvíc a zkouším se v kupování kosmetiky trochu omezit. :D :)
    Na wishlistu mám momentálně korektor od Rimmelu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor od Rimmelu? Tyjo, tak na ten musím kouknout, taky jsem ho nikdy nezkoušela! :)

      Vymazat
  2. Můj wishlist je neskutečně dlouhý, ale letos jsem se rozhodla, že se s tou kosmetikou musím mírnit, proto toho mám neskutečně mnoho. No zatím se mi to vůbec nedaří, takže té své stopce musím dát nějaký řád.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to říkala! Musím teď nakupovat jenom vážně to, co mi dojde :DD

      Vymazat
  3. Ten korektor od Dermacol musím vyzkoušet ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)