neděle 25. února 2018

Nemocná? Ani náhodou!

Už asi tak tři týdny jsem nemocná, ale místo toho, abych to konečně pořádně vyležela, to celou tu dobu přecházím. No co vám budu povídat, pro tělo to asi není nejlepší a při ranním pohledu do zrcadla je to někdy ne úplně dokonalé, haha. :DD Nachlazení se na každém podepisuje samozřejmě jinak, ale to, že nevypadáte zkrátka zdravě, známe asi každý. No a jak s tím zatočit? Na to se mrkneme v dnešním postu - za ty tři týdny už jsem toho stihla vyzkoušet celkem dost. :DD


Bledý obličej, tváře zase červené,... To, že vypadáte nemocně, dělá hlavně vaše nezdravá barva. Na obrovské vrstvy make-upu nikdo nemá po ránu náladu, ale nějaký lehčí BB cream bychom použít měly. Pleť se nám pak sjednotí a trošku nám pomůže s tou barvičkou.


A když už jsme u barvičky, úplný zázrak pak provede tvářenka. Ne nadarmo se říká, že je krásné mít tvářičky jak růžičky, že? :P


Výrazná rtěnka padá - pokud tedy hned po deseti minutách nechcete mít obtisknutou všechnu z horního rtu na kapesníku. Spolehnout se tedy musíme na oči. Výrazná řasenka je jasná. Něco k ní ale budeme muset přidat. A světe div se, ten velký zázrak je vlastně prostý - bohatě nám totiž postačí rozzářit vnitřní koutky. Tenhle trik prostě zabere vždy. Malým štětečkem sáhněte po světlejším stínu a věřte mi, že máte vyhráno.





Jak s nemocným výrazem bojujete vy? A taky patříte mezi ty nepoučitelné, kteří nemoc neustále přechází?

Pusu, Anička. ❤️

6 komentářů:

  1. ja neviem keď som chorá tak radšej nevychádzam ani z domu, ale ja bývam chorá tak asi 3 dni a hneď ma to prejde, no keď mám také že miernu nádchu tak si vždy ten červený nos prekryjem jemným korektorom ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš super :) Já nemocná skoro nikdy nejsem, ale když jo, tak to stojí za to a je to nekonečné :))

      Vymazat
  2. Já se vždycky radši pořádně vyležím, jinak bych fakt nemohla dělat nic pořádně:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň někdo to dělá tak, jak má :DD Já jsem prostě nepoučitelná :D

      Vymazat
  3. Já teď ležím už týden a pro jistotu nechodím nikam, jinak bych byla zase na začátku. :D Nejhorší je, že se mi kolem nosu, i na nose, prostě všude udělají suchá místa a pak se mi loupou. A na suchá místa nic nezabírá, ani korektor, pudr nic. Všechno vypadá příšerně. A když si to namažu krémem, za dvě hodinky je to zas sušárna. :( Snad už mě to přejde :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooo, a pak když se ta suchá místa snažíš zakrýt, vypadá to ještě hůř :DD Vím, o čem mluvíš :D Tak doufám, že se brzy uzdravíš!! Já musím zaťukat, že už jsem na tom líp :))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)