sobota 30. prosince 2017

Nutnosti na každou silvestrovskou party

A je to tady! Další rok za námi. Přesně si pamatuji na tu chvíli, jak jsem si vám tady tehdy stěžovala nad divným rokem 2016 a přála si, aby byl ten další lepší. A víte co? Vážně byl! Rok 2017 se mi zapsal do paměti jako super 365 dní užitých naplno. No a pokud jste na tom stejně, určitě byste měli zítra všechno pořádně oslavit. A já vám poradím, díky čemu přitom vypadat navíc skvěle. Tak jste ready na poslední článek roku? :DD



Jsem člověk, který se snaží život brát svým způsobem jako takovou jednu velkou party a tak si představuji i tu silvestrovskou oslavu. Všude spousta hudby a hlavně tance! Co si budeme povídat - rozpuštěné, navlněné vlasy jsou krásné, ale po hodině skákání a tancování budete mít na hlavě spíš zplihlé cosi. :DD Já proto určitě dám přednost vyčesanému culíku/drdolu. Poslední dobou mám hrozně moc ráda tyhle gumičky, které nejen skvěle drží, ale navíc mají i super barvy a vypadají jako náramky, takže je můžete nosit na ruce a v případě potřeby použít na sepnutí vlasů.



Co bych naopak rozhodně nevolila? Rtěnku! Pokud nejste úplní abstinenti, nějaký ten drink vás nemine a rtěnka pak bude místo vašich rtů zdobit leda tak brčko. Zvýrazněte tedy více oči a nezapomeňte řasenku několikrát navrstvit. Kdy jindy mít možnost se takhle výrazněji namalovat, že jo?! Mně se do ruky dostaly těsně před Vánocemi tyhle dvě krásky od L'orealu a nevím, kterou používat dřív. Jedna je lepší než druhá. :))



Silvestrovská party = třpytky všude. Ať už je to již zmíněná stříbrná gumička ve vlasech, rozjasňovač, nebo Color tattoo. A nebo taky všechno najednou, protože prostě Silvestr. Chápeme... :DD


No a holky, abychom se dneska nebavily jenom o kosmetice... Samozřejmě nezapomeňte ani na nějaký ten doplněk. Já zítra určitě sáhnu po mých poslední dobou nejoblíbenějších náušnicích z www.juvelora.cz, o kterých už jsem se vám rozplývala v minulém článku.



Chystáte se na nějakou silvestrovskou party, nebo dáte přednost pohodlí domova?

Přeji Vám hodně štěstí, zdraví a lásky do roku 2018!

Vaše Anička. ❤️

4 komentáře:

  1. Nice post dear <3
    You can view my blog and we can follow each other if you want <3
    https://amyviewoflife.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  2. ako prvé ti želá úspešný štart do nového roku, máš veľmi pekný blog :) tie gumičky fakt vyzerajú ako náramky a špirály od lorealu sú TOP :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!! I tobě krásný a úspěšný rok 2018 <3

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)