čtvrtek 13. dubna 2017

Cestovatelské beauty nutnosti

Jsou dny, kdy prostě nevíte kam skočit, nestíháte se školou a blog jde chtě nechtě ten den stranou. Pak jsou tu dny, kdy máte času jak blázen, ale přijdete domů a zjistíte, že vám nejde internet. No a když už vám ten internet jde a dokonce i máte hodinu volna na to, aby nějaký článek vzniknul, venku prší takovým způsobem, že místo fotek je cosi tmavého a nepoužitelného. Prostě a jednoduše, dnešního článku si vážně važte, plácám ho dohromady už asi týden. :DD Nicméně teď už rychle dopsat tenhle úvod, kliknout na tlačítko ,,publikovat'' a hurá na balení a zítra ráno směr Slovensko. Jupíííí! No a když už jsem v té cestovatelské náladě, tak jsem vám sepsala pár beauty typů na pohodlné cestování. Tady jsou! :)))


Známe to všichni - jen co vyjedeme, začne nás chytat mlsná a my máme tendenci pořád něco zobat. Mezitím stihneme zastavit na několika benzínkách a podobně a někdy holt na pořádnou hygienu není čas a hlavně prostředky. Proto mám u sebe vždycky antibakteriální gel, který mi navíc svojí velikostí ani nezabere tolik místa.



Přilepená na okýnku při touze aspoň na chvilku usnout, potom s podezřelým drdolem na hlavě,... Nebudeme si nic nalhávat, náš účes taky dostává zabrat víc než dost. Proto nikdy nezapomínám přibalit do kabelky hřeben. No a nejkritičtější případy řeší culík, na který nejraději používám InvisiBooble gumičky.




Klimatizace, někdy nedostatek vody, stres... To všechno vede k vysušování naší pleti. A jak už určitě víte z minulých článků, já nejvíce trpím na vysušené rty. Takže eos/Carmex a další zázraky mám snad v každé kapse. Kdo to taky zná? :-P


No a dostáváme se do dekorativní kosmetiky! Pokud mě čeká dlouhá cesta, nejraději se vůbec nemaluju. Spánek, promnutí očí,... Po 8 hodinách v těhle podmínkách líčení stejně pěkné nevydrží. Ráda si ale do kabelky vždycky přihodím alespoň korektor, řasenku a nějaký lesk/rtěnku a chvilku před příjezdem ze sebe udělám alespoň trošku člověka.




Co zachraňuje na dlouhých cestách vás? :))


10 komentářů:

  1. Moje kosmetická KPZ vypadá hodně podobně. Zákald balzám, krém na ruce, gumička, antibakteriální gel a pilník na nehty.
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. Eos a gumičky u mě také nikdy nesmí chybět :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto gumičky mám nejradějí na volný a nedbalý drdol :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně ho udrží, viď? S normální gumičkou ho mám buď moc utáhlý, nebo nedrží :))

      Vymazat
  4. Já se na cesty vůbec nemaluji. Ale antibakteriální gel nebo ubrousky jsou nutnost. :)

    AESTHETICxKAT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to určitě nejpohodlnější :) Člověk se nemusí pořád kontrolovat a taaaak :D

      Vymazat
  5. Užij si Slovensko! Máme to dost podobný, jen já tahám vždycky takovou svoji předbalenou kapsičku a mám tam toho trošku víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu! :) Slovensko užito na 100 procent! :-P

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)