středa 15. března 2017

(Ne)materiální radosti poslední doby

Kooonečně mám trochu času na to, abych si sedla k noťasu a sepsala vám všechny ty věci, o kterých si za chvíli v tomhle článku počtete. Je půl 9 večer a já se modlím, abych se zítra dostala domů za světla a dofotila vám tak pár fotek, které mi do zítřejšího pro vás dnešního postu chybí. Dneska to bude taková všehochuť, ve které vám ukáži materiální i nemateriální radosti, které mě poslední dobou potkaly. Tak si udělejte kafíčko a užijde si tuhle dávku pozitivní energie... ❤️



Čas letí jako blázen a já mám pocit, že se v dnešní době skoro nikdo nedokáže na chvilku zastavit a vypnout. A tak jsme s mums vyrazily na thajskou masáž a užily si tak tu nejúžasnější hodinku klidu... :)


Nebyla bych to já, aby se tu neobjevila alespoň jedna fotka nějaké kávy. EMA espresso bar - místo, které jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. A řeknu vám jediné, to capuccino taaaaam - nemám slov!! <3 Určitě vám o všem jednou napíšu víc (že by další díl Deníku kavárenského povaleče? :-P).


Abychom tu ale našli i nějaké ty materiální radosti... Jednou je rozhodně Carmex balzám na rty. Po zimě mám rty neskutečně vysušené a všechny balzámy jako Baby lips/Eos a další jsou na tenhle můj problém prostě krátké. To samé ale nemůžu říct o Carmexu - už chápu to nadšení všech, je vážně super. Příště si ale vyberu třeba ten třešňový, tenhle obyčejný totiž nevoní úplně nejlépe. :DDD


A další super zjištění - utvrdila jsem se v tom, že produkty Naturalium jsou prostě úžasnééé. Několikrát jsem vám psala o super šamponech, stejně nadšená jsem byla i z tělového spreje a teď jsem si všechny benefity téhle značky ověřila i u tělového mléka. Doporučuji! :)


No a dnešní včerejší sraz s V. tu taky nesmí chybět. Plány na léto dávám pomalu, ale jistě dohromady a pořád nemůžu všem těm budoucím zážitkůmi uvěřit. Léto, sluníčko, prázdniny - kde jste?!



A na závěr jeden krásný citát - není to přesné? ❤️  #sarcasm




12 komentářů:

  1. Na thajské masáži jsem byla v lednu a panečku, bylo to úžasný :) já masáže miluju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně - jednou za čas jsou opravdu potřeba a ta thajská nemá chybu :)

      Vymazat
  2. Naturalium sprcháč teď mamka donesla z drogerky, tak jsem zvědavá, co to bude. :D Voní sice dobře (kokosově), ale sprchové gely mě většinou dost vysušují.

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, jaký bude - sprcháč jsem od nich ještě neměla! :D

      Vymazat
  3. Jéé, tak to je milý a pozitivní článek! Zlepšil mi náladu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. O carmexu jsem toho už hodně slyšela, a ten citát je naprosto perfektní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já už si dokonce u Carmexu zvykla i na tu ,,zvláštní vůni'' :DD Taky se mi moc líbí :))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)