pondělí 27. března 2017

Nedokonalosti nemají šanci!

Známe to asi všechny. Celý týden máme pleť bez jediné chybičky a jakmile přijde pátek a nějaká akce, přichází s ní i ten největší bad hair day a obličej taky není ideální... Vždycky jsem všemi deseti doporučovala Catrice Camouflage cream, který je podle mě stále jedním z největších pomocníků, nyní jsem však objevila ještě jeden zázrak.





Tím zázrakem není nic jiného než Cover make-up od Dermacolu. Než jsem si ho objednala, všechny recenze mi říkaly, že ho dříve používalo i Barrandovské filmové studio a že jde opravdu o hodně krycí make-up vhodný například na focení a podobně. Se vším musím souhlasit - make-up je perfektně krycí a pleť po něm máte opravdu jako po retuši. Na druhou stranu je ale opravdu hutný, takže ho stačí minimum, jinak byste ho na pleti jen těžko rovnoměrně rozetřely.


Samozřejmě ho nepoužívám každý den, do školy a tak volím jen lehčí BB krémy a podobně, na nějaké slavnostnější události ale volím už jen tenhle make-up cover. Vím, že se na něj můžu spolehnout, že zakryje vše, co má a že celý večer vydrží nehnutě na pleti.

Jaký je váš největší ,,krycí'' pomocník? :))

4 komentáře:

  1. tento je naozaj super na nejaké výraznejšie líčenia, ako píšeš nie na každý deň, ale čo sa týka krycej schopnosti, tak neviem ani či existuje nejaký lepší :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím! Na denní líčení kryje až moc :DDD Ale na focení, večerní výrazné líčení a podobně ideál :-P

      Vymazat
  2. Musím souhlasit, opravdu je to pefektní krycí "maska", jen já mám problém s tím, že i ten nejsvětlejší odstín je pro mě v zimě pořád hodně tmavý a vypadám potom pořád jako maska a strašně mě to štve :/ protože v některých případech je pro mě korektor od Catrice málo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstínu jsem se taky hrozně bála - nakonec jsem si objednala ten nejsvětlejší a naštěstí mi teda sedí :) Snad to samé budu moct říct i potom v zimě :))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)