pátek 19. srpna 2016

Jak na bezchybnou pleť

Dneska to bude zase jeden beauty článek. Tentokrát se podíváme na mé nejoblíbenější produkty na pleť. Nebudu to dlouho zdržovat, ať všechny ty tvářenky a korektory stihneme a jdeme na to! :)





Jako první zatočíme s nedokonalostmi! Na sjednocení pleti mám nejraději BB cream od Benefitu. Pleť nevysušuje, dobře kryje a navíc má matný finish, takže potom není potřeba používat pudr. Na pleti vydrží celý den a má i vysoký SPF faktor, takže na léto super... :)






Jednotlivé nedokonalosti potom ještě dolazuji korektorem, ten nejlepší je podle mě Catrice Camouflage cream. Vydrží celý den, kryje jak blázen (jinak to napsat nejde :D), balení vám vydrží nejméně rok (vyzkoušeno, a to ho používám denně) a ještě k tomu ho koupíte za naprosto skvělou cenu. IDEÁL! :)


A teď se přesouváme na mou nejoblíbenější část - konturování. Rozjasňovač u mě rozhodně vede Feeling younger z Lushe. Co se týče tvářenky, tady mám jasného favorita, a to tuhle burgundy krásku od Sleeku, o které už jsem vám na blogu nejednou psala... A na konec bronzer, kde beru bez váhání tenhle dvojitý od Milani.








S jakými produkty si vykouzlíte dokonalou pleť vy? :))

10 komentářů:

  1. Já si nedám dopustit na makeupy od Astoru - jsou hodně krycí, na pleti je skoro necítíš a dělají zkrátka krásnou pleť. Sice je musíš pudrem trochu zklidnit, ale jinak paráda. A ten pudr? Rimmel Stay Matte, to je zkrátka jednička! :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, od Astoru jsem snad ještě žádný make-up neměla! :-O Musím nějaký vyzkoušet :))

      Vymazat
  2. Já jsem si teď naprosto zamilovala tento korektor od Catrice, že už ani žádný BB cream ani make-up nepoužívám, přijde mi, že tento korektor kryje mnohem líp než make-upy :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa nepohnem bez Missha bb krému, korektoru, púdru, kontúrovacieho bronzéru a lícenky.
    Rada by som ťa pozvala ku mne na blog, kde aktuálne prebieha aj súťaž: BIRTHDAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Misshy jsem ještě nic nezkoušela :-O Kouknu, děkuji :)

      Vymazat
  4. Krásný fotky :) kytici růží bych brala hned. Já si občas dny zpříjemním makeup od YR v odstínu Rose a teď udělá pleť moc pěknou. Taky mám ráda bronzující pudr od MaryKay a rozjasňující kuličky Missha jsem si oblíbila hodně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek a fotky! :) Já hlavně používám korektor,pudr a bronzer :) Chtěla jsem,aby si plet navykla bez makeupu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) To je super, korektor někdy vážně stačí :)))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)