úterý 16. srpna 2016

Chodské slavnosti #photodiary & #haul

Jak už jsem vám několikrát psala, prázdniny užívám na 200 procent a jinak tomu nebylo ani v neděli. Vydali jsme se totiž na Chodské slavnosti do Domažlic. V sobotu jsem přijela asi v 11 v noci z práce a celkem mě ta moje nedělní energie v sedm ráno překvapila. :D Takže pak už jenom snídaně, přehodit věci do jiné kabelky, nezapomenout sluneční brýle a řidičák a jedeeeem! Asi po deváté jsme byli na místě, našli fajn parkoviště a vyrazili za davem stejně nedočkaných lidí. A pak to přišlo! Stánky s úžasným jídlem, keramikou,... DO-KO-NA-LOST!












Zaručeně nejlepší věcí, kterou jsme ten den objevili, byl tento stánek se zdravými raw dobrotami. Paní prodavačka byla neskutečně milá, u každého kousku nám řekla, z jakých surovin je vyrobený a snad každý nám dala ochutnat.





A samozřejmě jsme neodolali a něco si odvezli domů...
Nikde jsem tam ale neobjevila stánek s nějakým freshem/smoothie, takže mě zachránil místní Albert. :D



A neeeeeejvětší hřích dne. No co... :D


No a co jsem si domů přivezla já? :)) Spoustu již zmíněných raw dortíků, moji oblíbenou čelenku do vlasů, sušené řepové plátky, ručně malovaný pohankový polštář a moji vysněnou dřevěnou misku (pro tu bambusovou se do Ikei chystám tak 150 let, tak už nemusím :DD)

Borůvkovo-pomerančová šmákota, Meruňkový dortík s karamelovou polevou (samozřejmě nejde o karamel z cukru, ale z ovoce :))), Williamsovka s broskví a kopřivovo-pistáciovou olevou, Dýňová kulička s ananasem a žlutým melounem a Jablíčková kulička







12 komentářů:

  1. Páni, slavnosti vypadají skvěle! Super, že sis to tam tak užila :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Dovezla sis moc pěkný suvenýry :) Já bych se zakousla do těch koláčů :D. Naši se vrací z dovolené, tak jsem pro ně upekla na přivítanou bábovku, tak na ni mlsně koukám a těším se, až přijedou a nakrojíme ji :D
    Moc se mi líbí ty talířky a hrnečky baculatý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak dobrou chuť, bábovka bude určitě skvělá! :))

      Vymazat
  3. Waw, tie koláče a raw dobroty vyzerajú neskutočne dobre! :)
    Klaudy´s shopping enjoyment

    OdpovědětVymazat
  4. Ani, ty si každej výlet tak neskutečně užiješ! :)) Myslím, že s tvojí mamkou tvoříte dokonalý nakupovací-kecací-kafíčkový pár. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé já tady otať pocházím, nečekala jsem že by nějaká blogerka psala o našich Chodských :) jak daleko od Domažlic bydlíš|?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela velký kus, tak to mě mrzí, že jsem nevěděla, že odsud mám nějakou čténářku. Mohly jsme se potkat! :))

      Vymazat
  6. to muselo být super:) dortíky či zákusky vypadají dobře a ještě zdravé, to musí stát za to:). Čelenka se mi moc líbí, tyto jsem si teď hodně oblíbila:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy bylo :) Přesně - ten stánek se zdravými pochutinami byl nejlepší :-P Taky mám tyhle čelenky moc ráda :))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)