úterý 21. června 2016

Cestovatelský deníček - 2. díl

Pokračování našeho týdenního výletu je tady! Doufám, že se vám fotky a celý program budou líbit stejně, jak tomu bylo v první části. A já už nebudu zdržovat, jdeme rovnou na to!





STŘEDA

Třetí den nás čekal hrad Bečov nad Teplou, kde jsme kromě relikviáře sv. Maura obdivovali viděli mladého průvodce se jménem Benjamín. :DD Dále jsme pokračovali do Karlových Varů (sklárna Moser) a den jsme zakončili na hradě Loket. No a protože jsme bydleli jen 3 km od Františkových Lázní, půjčily jsme si s holkama po večeři kola a vyrazily na malou projížďku.



































ČTVRTEK

Ve čtvrtek jsme se vypravili do přírodní rezervace SOOS, odsud pak rovnou do Motýlího domu v Žírovicích. A pak už jen pěšky, a to trasa Cheb - Komorní hůrka - Františkovy Lázně - camp.
























PÁTEK

Páteční den byl pro všechny hrozným utrpením - byli jsme z celého týdne unavení (samozřejmě z těch všech výetů, neboť jsme chodili spát po Večerníčku, že? :DD) a navíc hrozně pršelo, takže z prohlídky Mariánských Lázní bylo dopolední vyhýbání se kaluží s deštníkem v ruce. Boheminium (areál se zmenšeninami hradů) je také venkovní záležitost, takže mi jistě rozumíte, když vám napíšu, jak rádi jsme se celí promáčení nalodili odpoledne do autobusu a vyrazili domů.
















A toť vše! Doufám, že se vám tyto cestovatelské články líbí :)))

8 komentářů:

  1. Moc hezké fotky, Ani! :) tak doufám, že si zítra pokecame ještě o nějakých detailech ;) :D
    A ta černobílá fotka! Tam ti to neuvěřitelně sluší! :* ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Maru! Když jsme si sedly s holkama na kafe, Jana si půjčila foťák a já tam pak takovéhle boží momentky našla :))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)