čtvrtek 31. prosince 2015

Morning after party? No problem! ♪♪♪

Ahoj všichni!

Včera jsem se po pořádném vánočním oddychu vypravila na učení, ale zase psaní článku vyhrálo. No a tak místo počítání inverzních funkcí sedím na posteli s notebookem na klíně a snažím se vymyslet úvod k dnešnímu článku. O čem bude? Vzhledem k tomu, že nás všechny čeká snad pořádná silvestrovská párty, určitě by se šiklo pár rad, jak vypadat prvního alespoň trošičku jako člověk - nezapomeňte, že ,,Jak na Nový rok, tak po celý rok...´´.


No... Asi nikdo z nás nenaspí víc než 5 hodin, že? :D Rovnou tedy dáme sbohem kruhům pod očima. S těmi mi pomáhá Manhattan Wake up concealer, který kromě krytí místa pod očima krásně rozjasní. Vydrží celý den a nezalézá do vrásek, takže mohu určitě doporučit! ☺




Stejně dobře vám v boji proti kruhům pod očima a jiným nedokonalostem pomůže také Catrice Camouflage cream. Podle fotek můžete posoudit, že ho používám opravdu ráda. :D Oproti Wake up korektoru od Manhattanu je jeho konzistence mnohem hutnější, kryje tedy ještě více. Problém u mě nenastal ani s výdrží, na obličeji mi vydrží až do odlíčení. Dobře se nanáší a věřte mi, balení vám i s každodenním používáním vydrží více než rok (vyzkoušeno). A mimochodem - pokud vyhledáváte raději tekuté korektory, Catrice teď přišel s novinkou a vyrobil Camouflage cream i v této podobě. Není to super? ☺




Nikdo z nás nebude mít určitě také náladu na půlhodinové stání před zrcadlem s několika paletkami očních stínů, rozhodně by se ale nemělo zapomenout na obočí, které je rámem celého obličeje. Skvěle vám určitě poslouží Brow kit od Milani, který obsahuje téměř vše, co potřebujete. Kromě pinzety v sadě najdete i aplikátorek a zkosený štěteček, nechybí ani zrcátko. Na vybarvení máte na výběr dva odstíny (brow 1, brow 2), navíc v sadě najdete i světlý, třpytivý stín na rozjasnění místa pod obočím. Všechny tři stíny jsou skvěle pigmentované a musím hlavně vyzdvihnout to, že jak pinzeta, tak štěteček jsou naprosto plně funkční, jak tomu u paletek moc často nebývá...






Pokud bychom ale měly někam vyrazit a naše téměř ,,no make-up´´ tvář by nám nestačila, velkým pomocníkem se stává výrazná rtěnka - odvede pozornost od ne příliš namalovaných očí a dodá našemu obličeji šťávu. Super barvičku má tahle naprosto úžasně voňavá (!!!) rtěnka od Jordany v nafialovělém odstínu. Na rtech je příjemná a dobře se nanáší, jen ji doporučuji přihodit do kabelky s sebou, jelikož se vzhledem ke své krémové konzistenci a mé neustálé potřebě jíst a pít na rtech neudrží celý den.





A jak jste na tom vy? Jaký produkt z vás zaručeně udělá ,,člověka´´? :D

PS: Přeji všem tu nejúžasnější silvestrovskou párty! ♥
PPS: Nezapomeňte do nového roku vykročit pravou nohou... ☺

16 komentářů:

  1. Aj tebe prajem krásneho Silvestra a šťastný nový rok!
    A ten kotektor by som mala vyskúšať:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já nikdy nesmím zapomenout na korektor, klidně jen ten a jdu :D Super článek, krásné fotky a tobě taky krásný nový rok :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda tolik chváli v jednom komentáři! Děkuju moc ♥

      Vymazat
  3. Krásný odstín rtěnky :) Taky přeju jen to nejlepší do nového roku :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstín je bombastický a na rtech vypadá opravdu dobře :))

      Vymazat
  4. Catrice korektor mám doma také a je opravdu skvělý! :-) asi kouknu na internetu na ten set na obočí od Milany, vypadá parádně.
    Máš pěkný blog! :-)
    http://nicobadley.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě koukni - s kódem TimeWithBeauty na něj navíc dostaneš slevu 5 % ☺
      Děkuju moc!!! ♥

      Vymazat
  5. Tyjo, tenhle článek číst včera, tak bych nevypadala tak, ja jsem vypdala. :D
    Sada na obočí vypadá fakt dobře! Ještě, když pinzeta vážně slouží svému účelu. Protože... známe taková balení, kdy štetečky a aplikátory můžeš rovnou vyhodit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, to můžou rovnou udělat paletku menší a nemusí tam zbytečně ty nepoužitelné aplikátory, které stejně každý vyhodí, vůbec dávat... :)

      Vymazat
  6. Milani a Jordanu znám ale ještě jsem nezkoušela, zatím si vystačím se značkama z drogérky :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak když budeš mít někdy příležitost, určitě vyzkoušej, za mě jsou super! ♥

      Vymazat
  7. Krásná rtěnka :) Přeju jen to nejlepší do nového roku :)
    www.trendybk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek :) Camouflage cream je naprosto skvělý :) Ta barva té rtěnky :O Tobě taky krásný Nový rok :)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)