neděle 6. prosince 2015

BH cosmetics Eco Luxe sada štětců

Někdo si bez nich nedokáže představit jakékoliv ráno, jiný si bez nich nohatě vystačí. Dříve jsem patřila do druhé skupiny, což teď mimo jiné nemůžu pochopit. Měla jsem pocit, že všechno zvládnu s aplikátory, beauty blendery a podobně. Pak mi ale dorazila tahle boží sada a já pochopila, že ty kouřovky jen s prsty líp prostě neudělám... :D





Nedávno se mě kamarádka ptala, jaké štětce používám. V tu chvíli jsem jí bez váhání doporučila sadu Eco Luxe od BH cosmetics. Celé balení stojí 559 Kč, takže vás jeden štětec nevyjde ani na šedesát korun, což je dle mého názoru naprosto super. S kvalitou jsem nad míru spokojená - sadu vlastním více než rok a po nejednom mytí stále drží tvar a štětiny nevypadávají. Štětce navíc dostanete v krásném pouzdře, což jistě ocení každý vášnivý cestovatel, jako jsem já... ☺


No a jaké že štětce na vás vlastně v balení čekají?


Na pleť narazíme rovnou na tři krasavce - štětec na pudr, tvářenku a make-up.



Nechybí ani větší plochý štěteček vhodný na korektor, dále pak menší plochý, kterým aplikuji stíny na celý povrch víčka a v neposlední řadě uzoučký štětec ideální na rozjasňování vnitřních koutků.



V očích pokračujeme, a to kulatým štětcem, který používám jak na vnitřní koutky, tak pro zvýraznění kouřovek, no a pak nechybí i samotný blending brush.



Poslední dva štětce používám na linky, které dělám pomocí stínů. Úzký plochý na horní linku pro zahuštění řas, zkosený potom na spodní linku.



Máte něco od BH comsetics? A dokážete si vůbec představit líčení bez štětců? ☺

12 komentářů:

  1. Já jsem si objednala nedávno z ebaye štětce s dřevěnou násadou a musím říct, že zatím fakt dobrý. :) bylo jich asi 11:) Ale BH je můj sen vlastnit! Už dloouho koukám na tu barevnou sadu:))
    A líčení bez štětců? Už nikdy! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je boží, to se musí nechat! Se štětci z ebay zkušenosti nemám, ale je pravda, že na ně slýchám chválu často :))

      Vymazat
  2. Já mám doma štětce 2, na tvářenku a pudr a pak vlastně ještě štětce na oční stíny a jeden takový plochý s kterým nanáším pleťové masky :D ale právě jsem si říkala, že bych brala nějaký lepší štětce a tahle sada se mi zalíbila, jak Tvou recenzí, tak cenou i designem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za sebe ji můžu určitě jen doporučit, tak mrkni :))

      Vymazat
  3. Po tomto setu se podívám, nějaké nové štetce sháním :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vypadají skvěle a ta cena je super!
    Taky si bez štětců nedokážu představit líčení. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Také se řadím k velice spokojeným uživatelům ebay štětců, ale ráda bych vyzkoušela už i nějaké nové a tyto vypadají opravdu skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají dost dobře i ten obal se mi moc líbí. Já jsem zatím věrná těm co si ošahám sama v drogerii :)

    Miška

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)