pátek 8. května 2015

Všechno nejlepší, mami!

Zdravím milí čtenáři a čtenářky!

Určitě jste zaregistrovali, že v neděli oslaví všechny na maminky svůj svátek a my bychom na ně určitě neměli zapomenout! A pokud si lámete hlavu nad tím, čím svou mamku obdarovat, čtěte dále! :)





1, Letos vychází Den matek na neděli a to je skvělá příležitost pro snídani do postele! Nevím, zda si to myslím jen já, ale to, že se mamka v neděli probudí a na nočním stolku na ni bude čekat krásně připravená snídaně, mi přijde naprosto super! :)

2, Jak jste si již na mém blogu mohli všimnout, ráda neustále něco sama vyrábím. Nějaké pěkné ,,DIY dílo´´ určitě není k zahození a zajisté udělá radost!

3,  Pokud nemáte chuť pouštět se do vlastních výtvorů a něco raději koupíte, pak doporučuji nějaký hezký, voňavý balzám na rty. Ten používá snad každý a u nikoho se neztratí...

4, Chybu neuděláte určitě ani šátkem, který je teď na jaře ideálním dárečkem. Pokud ho navíc sladíte k mamčině kabelce, či botám, spokojenost je zaručená. :)


Doufám, že jsem Vám alespoň trochu poradila. Co letos dáváte mamce vy? :)

6 komentářů:

  1. Super článek, snídaně do postele mě vůbec nenapadla! :) Právě si teď taky lámu hlavičku, no asi zapojím bratra a vymyslíme mamce nějaký ranní překvápko :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, snídaně do postele je skvělý nápad! :) Já své mamce dala polštářek z takových kuliček... :) Jinak skvělé typy! šátek jsem dala už několikrát a vždycky měl úspěch! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Jinak polštářek je taky super, to mě vůbec nenapadlo! :)

      Vymazat
  3. Moc pěkné nápady :) Já jsem mamce dala krásnou koupelovou bombu z Albi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Věci do koupele jsou parádní, dala jsem takovou ,,relaxační sadu´´ mamce asi před 2 lety k Vánocům a byla nadšená :)

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)