neděle 1. února 2015

TOP 10 - leden 2015


Krásnou neděli Vám všem!

Dneska pro Vás mám opět mé ,,měsíční favority´´. Navíc jde o první článek TOP desítky v tomto roce... Doufám, že Vás zmíněnými produkty alespoň trošku inspiruji, tak jdeme na to!






1, DEKORATIVNÍ KOSMETIKA


Za dekorativku tady dnes nemám ani rtěnku, ani stíny, ale mého každodenního pomocníka. Tuhle ,,krémpastu´´ jsem viděla u svojí kamarádky a moc se mi zalíbila. Jak už jsem psala, používám ji každý den a jsem naprosto nadšená. Na obličeji vydrží celý den a dobře kryje. Já osobně ji mám v odstínu light, který mi vyhovuje. Seženete v lékárně.



2, PEČUJÍCÍ KOSMETIKA




Dlouho jsem pokukovala po čistícím kartáčku od Clarisonicu, ale vzhledem k ne příliš malé ceně jsem si stále nebyla jistá. Nakonec jsem před Vánoci ulovila tento od Beurera v parfumérii Müller za krásných 20 €... Používám ho denně a jsem s ním moc spokojená, vyhovuje mi i možnost 2 rychlostí otáčení kartáčku. Nejvíce jsem si ho oblíbila v kombinaci s Clearasil čistícím gelem.



3, LAK NA NEHTY

Na nehtech jsem si tento měsíc oblíbila tuhle super dvojici laků od Maybelline. Jako základ lak v odstínu 287 grey matters, nepopsatelná šedostříbrná barva a na něj top coat v odstínu 293 glitter it, prostě jen miliony třpytek v průhledném laku. Jojo, opravdu povedená sada, kterou rozhodně neprovětrám jen v zimě...




4, PRODUKT NA VLASY

Gumičky Invisi bobble nemusím určitě dlouho představovat... Nikdy mě moc nelákali a neměla jsem potřebu je mít. Pak jsme na ně však narazili s mamkou v DM v Německu a neodolala jsem, naštěstí. Nikdy jsem netušila, že bych mohla mít tak ráda gumičky do vlasů. Tyhle krásně drží, ráno si udělám culík a celý den si ho nemusím upravovat. Vůbec nevytrhávají vlasy a opravdu se nevytahávají, hned se vrátí do původního tvaru. Moc se mi líbí i spousta barevných variant, já osobně mám gumičky průhledné a tmavě hnědé, mám ráda spíše nevýrazné kousky... I když stála sada 3 gumiček téměř 5 €, koupi určitě nelituji a jen a jen doporučuji, opravdu se vyplatí...




5, KOUSEK OBLEČENÍ



Poslední dobou ujíždím  na svetrech a myslím, že mě ta závislost jen tak nepřejde. V lednu jsem několikrát provětrala tento zlatý kousek plný glitrů s úžasným vykrojeným detailem vzadu.




6, DOPLNĚK

Pátý a šestý bod spolu tak trochu souvisí... Pokud si vezmu již zmíněný svetr, pak rozhodně nemusím dlouho přemýšlet o doplňcích. Vždy totiž sáhnu po tomhle krásném řetízku. Dostala jsem ho od babičky k Vánocům a nosím ho skoro denně, jelikož se díky univerzální, černé barvě hodí téměř ke všemu... V prosinci byl k dostání v Orsay, nevím, zda ho tam teď ještě seženete.



7, CITÁT

I když je můj citát měsíce krátký, myslím, že je moc pravdivý a krásný. 

,,Andělé existují - jen nemají křídla a říká se jim přátelé...´´



8, DEN

U tohoto bodu mám vždy největší problém. Jsem hrozně akční člověk a každý den žiju naplno, každý den je pro mě ten nejlepší... Když se však řekne leden, určitě se mi vybaví 3 super dny strávené v Berlíně. Nejvíce pak 14. 1., kdy jsme večer vyrazili na muzikál Hintern Horizont. Pro milovníka muzikálů, jako jsem já, to byl nevšední zážitek.



9, JÍDLO

Kdo mě zná a chce mi koupit něco sladkého, zajisté ke mně přijde s těmito Lindt bonbony. Jsou u nás doma několik let oblíbené a s bráchou na nich doslova ujíždíme... Čokoládový bonbon plněný ještě chutnější čoko-náplní z hořké, 60ti procentní čokolády. Kalorická bomba, která stojí za hřích...



10, PITÍ

Když piji čaj, pak jedině zelený, nebo černý s mlékem. Můj naprostý oblíbenec je tento organický čaj s jasmínem z Marks and Spencer. Přivezla jsem si ho z Anglie, ale viděla jsem ho i v ČR, takže ho určitě seženete. :)



Tak to je pro dnešek vše. Doufám, že se máte dobře a nejste nemocní, jako já...

Máte zkušenosti s Marks and Spencer čaji? Chutnají Vám? 









6 komentářů:

  1. Krásný svetřík a super doplňek, máš vkusnou babičku :-) jinak citat, s tím naprosto souhlasím a muzikály a divadlo celkově mám ráda, ale ne moc často chodím no :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na tu ,,kulturu´´ taky moc času nemám, ale aspoň si pak jednou za čas to divadlo opravdu užiju :)

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svou GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)