pondělí 10. července 2017

Offline týden

Můj offline týden je u konce a to znamená jediné - otevírám notebook a začínám psát nový článek pro vás. Dneska bych vám chtěla zase ukázat pár fotek z nejrůznějších výletů a podobně, ale na začátek pár slov, které mám na srdci. :D Minulý rok jsem s rodiči vyrazila na 5 dní do Rakouska. Chodili jsme po horách a nikde nebyl přístup k Wifi. Neskutečně jsem si odpočinula od všech těch nutkání zkouknout Instagram a tak, všichni to určitě znáte. Říkala jsem si, že to určitě budu dělat i někdy doma, ale nebudu lhát, nikdy jsem to nevydržela. Takže tenhle týden, kdy jsem odjela na chalupu, byl pro mě hrozně super. Zase jsem si totiž uvědomila, že to bez internetu pár dní jde a abych řekla pravdu, překvapivě (ač jsem to nečekala) mi to vůbec nechybělo!






Celý týden jsme podnikali různé výlety (cyklo/pěší/...), užívali si domácí letní pohody a zkrátka se ani minutu nenudili.












Co vy - dáváte si někdy pauzy od sociálních sítí? :))

12 komentářů:

  1. Pěkné fotky, určitě jsi si to moc užila :) je fajn takhle na chvilku úplně vypnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Přesně, člověk to občas potřebuje :))

      Vymazat
  2. Jé, tak to vypadá jako moc fajn týden :) a já rozhodně musím jenom souhlasit :) Kolikrát mám také nutkání být offline. Facebook mě nebere vůbec, ten už jsem si dávno odinstalovala z mobilu a poslední dobou mě nudí už i ten instagram. Některé věci jsou pořád dokola opakující se a profily holek, které postují jedno selfie za druhým už mě také nebaví, žádná inspirace z toho neplyne, kolikrát není opravdu o co stát a je lepší být offline :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Facebook mě taky nebere, mám ho jenom kvůli Messengeru :) A ač mě Instagram docela baví, musím souhlasit, že už z něj rozhodně nemám tolik inspirace, jako dřív...

      Vymazat
  3. krásne fotky, krásne miesto, krásny výlet!
    je dôležité občas na chvíľu naozaj vypnúť, vzdialiť sa od každodennej rutiny a ostať len s vlastnými myšlienkami :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotečky! Tu knížku bych si také ráda přečetla! Líbila se ti?
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Pauzy od sociálních sítích si dávám a je to báječný :) krásný fotky Aničko

    OdpovědětVymazat
  6. Občas je fajn být pryč od internetu - ve finále člověku internet vůbec nechybí. Já bych se ráda dopracovala k tomu, udělat si aspoň jeden den v týdnu vždy den bez internetu, třeba i bez elektroniky, zkrátka takový oddech, no - asi začnu s jedním dnem za měsíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejhorší je, že člověk ví, že ten internet nepotřebuje, ale stejně mu to nedá a ten Instagram zkoukne -_-

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)