neděle 16. července 2017

Memollio, místo na moje vzpomínky ❤️

Miluju vzpomínky. A taky focení - fotím všechno, všude a vždy. :DD No a protože se mi stává to, že vždycky těch 150 fotek uložím v počítači do složky a jednu si vytisknu na nástěnku a to je vše, rozhodla jsem se pořídit si fotoalbum. Ale konečně nějaké pořádné a takové, aby se mi líbilo a já ho nepřestala po měsíci používat (jako tomu už bylo, že, Aničko?!).  Nějaký ten týden zpátky jsem na Instagramu narazila na alba Memollio a měla jsem jasno - přesně to potřebuji.


Po dlouhém přemýšlení jsem vybrala béžové album se zlatými puntíky. V balíčku byl navíc metalický popisovač, růžky na fotky a spousta nejvíc cute samolepek. A já nebudu lhát, když řeknu, že v 15:57 dorazil kurýr a v 16:05 už jsem tvořila. :D 





Konečně mám pohromadě všechny fotky spolu s vtipnými hláškami. Úplně se těším, až si jednou sednu a album si v klidu celé projdu a budu vzpomínat a vzpomínat... ❤️  




Taky tohle vzpomínání milujete? A vedete si nějaké fotoalbum? :))

Pusu, Vaše Anička ❤️

15 komentářů:

  1. To je krásný způsob, jak si uchovat svoje vzpomínky :)) Album je opravdu dokonalost sama :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. To se povedlo ! Moc hezké,, je vidět že si s tím umíš vyhrát :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá úžasně. Přesně když tohle vidím, říkám si, že jsem fakt kráva a že za pár let budu dost litovat, že si nevedu něco podobnýho.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala, že si sice všechny akce pamatuji dobře, ale za rok nebudu vědět nic... Na to je album vážně super :)

      Vymazat
  4. To je krásny album! <3 Ja momentálne tiež jeden mám, ale musím si ísť dať vyvolať fotky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to honem, dokud máš všechny ty hlášky a vzpomínky v hlavě! :-P

      Vymazat
  5. Pokukuju po tomhle albu taky:-), takže dík za ukázku. Před měsícem jsem si koupila instax a zrovna přemýšlím, kam všehcny ty fotky budu lepit. Vypadá to božsky. Takže si rozhodně dávám na seznam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týjo, tak to závidím! Instax taky hrozně chciii :))

      Vymazat
  6. Tak tohle, je boží!!! To musím mít taky! Miluju cestování a ještě víc miluju fotky z cest, mám jich plno a pořád je jen ukládám na disk, jakmile přijedu, tak si ho ihned objednám. Zatím mám jen takovou tradici, že kdekoliv jsem, tak si koupím pohled a ze zadu si píšu všechny hlášky, abych na ně nikdy nezapomněla, ale fotky ty mi také nesmí chybět. Kde sis je nechávala vyvolat, prosím, líbí se mi ten formát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je taky super nápad! :) Všechny fotky jsem si tiskla doma na koupený fotopapír, takže jsem si na tiskárně nastavila vždycky takovou velikost fotky, jakou jsem chtěla :))

      Vymazat
  7. Jé, no tak to je paráda! Moc se mi to líbí .)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)