úterý 25. října 2016

Příběh s kurýrem & parfums mění jméno #notino

Jednou dopoledne si sedím na hodině informatiky a přijde mi zpráva od kurýra, že mi bude do hodiny doručovat balík. O přestávce jsem ho tedy rychle naháněla s tím, že ho nemá kdo převzít a ať ho nechá u sousedů a zároveň pro něj o polední pauze poslala mamku. Ta mi navíc asi hodinu na to napsala ,,jedu do města - nemáš čas na rychlokafe před odpoledkama?'' a asi by bylo překvapením, kdybych takovouhle možnost odmítla, žejo. :D No a abych se tedy dostala k jádru toho super dne - kolem jedné se ve dveřích kavárny kromě mums objevil i tehle balíček. Obě jsme byly hroozně natěšené a hned se u capuccina pustily do rozbalování. No a protože mi od nich přišel asi týden předtím normální, mnou objednaný balíček s vybranými věcmi, rozhodla jsem se vám dneska shrnout oba dva dohromady a ukázat vám tak moje říjnové novinky. :)



Nejdříve tedy to milé překvápko. Nebudu vám lhát. Když jsem otevřela tu kartonovou bednu a uviděla tu růžovou, naproto roztomilou krabici s velkou černou mašlí, byla jsem štěstím bez sebe. No ještě řekněte, že by nějaká holka neodolala?! :DD Uvnitř mě čekalo kromě dopisu plno věcí jako minivůně, vzorky všemožných krémů, moje nej gumičky (ještě navíc růžové <3 ), krém na způsob samoopalováku na obličej, pleťový krém, spousta přípravků na vlasy a tak dále... No koukněte sami! 



















No a má již zmíněná objednávka pár dní předtím: Šlo hlavně o zdravé potraviny, takže na mě v balíčku čekala chia semínka, Wolfberry ostropestřecový a chia olej, naklíčený oves (snídaňová směs) a několik raw tyčinek, které naproto MI-LU-JU. Vybrala jsem si nějaké, pro mě nové příchutě jako fíky, acai, nebo třeba quinoa, tak jsem na ně moc zvědavá. Zatím jsem vyzkoušela čokoládovou a ta tedy nemá chybu! A konečně jsem po 150 letech hledání našla dokonalý šampon pro moje vlasy, a to tenhle voňavý od Naturalium. <3





PS: Čím jste si poslední dobou udělali radost vy? :))

PPS: Závěrem mě ještě napadá otázka - jak jste na tom s kurýrem vy? Když o tom tak přemýšlím, nikdy v životě se mi nestalo (a to vážně nepřeháním), že bych byla v daný čas doma a pokaždé mu musím volat a přesunout čas/místo dodání :DDD



15 komentářů:

  1. Poznám to, keď som v škole a má mi prísť balíček a samozrejme nikto nie je doma a nemá mi ho kto prebrať. Väčšinou mi to nechávajú u oca v robote a niekedy sa už čudujem, že im to nelezie na nervy:D Mimochodom, super produkty!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ta krabica naozaj nema chybu, co moze byt krajsie ako ruzove prekvapko :)) a este so super vecickami :)
    Life in pictures by Lu

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že takovýhle balíček by potěšil každou z nás :)
    Jinak balíčky s takovými dobrotami mám nejradši, vždycky už při objednávce se hrozně těším, až mi dojde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu :) Přesně! Vždycky mám na všechno už dopředu chuť :DD

      Vymazat
  4. tak to je super balíček, samé užitočné veci ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to já měla doteď štěstí, že jsem vždycky byla doma :)
    Všechny věci vypadají skvěle, určitě je užiješ :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba se mi to někdy taky poštěstí, každý kurýr ze mě vždycky kvete :DD

      Vymazat
  6. Krásny balíček, takisto mi asi pred mesiacom a pol prišiel :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Tak takový balíček by se mi určitě hodil :) Ono řekněme si popravdě - které holce milující kosmetiku ne, že :)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  8. Ooo, tak to nový balení je úplně boží ♥ ♥ Asi jsem se fakt zamilovala! ♥ A tolik krásných věcí :)) Úplně jsi mi připomněla, že si musím pořídit další balení chia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To balení vážně mecjá chybu! :)) Určitě pořiď, já už taky musela doplnit zásoby :-P

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)