středa 14. června 2017

13 let tvoření za mnou... #photodiary

Je pátek odpoledne, já sedím na balkoně, popíjím ledový kafe a asi za necelé dvě hoďky odjíždím se třídou na týden do Chorvatska. Joo, musím se ještě dobalit, vysprchovat a bla bla bla, ale jeden článek na příští týden pro vás ještě stihnu. Letos to bylo totiž 13 let, co jsem si vybrala kroužek, o kterém jsem ani netušila, že mě tak chytne a že s ním v umělecké škole dokončím 2 cykly (z možných dvou - proč neexistuje třetí?! :DD). No a v pondělí mě čekal jeden důležitý večer a to zahájení mé absolventské vernisáže.


Dlouho jsem přemýšlela, co na sebe, ale nakonec všechny šaty porazil společenský overal ze ZOOTu, ve kterém jsem se cítila až překvapivě skvěle a rozhodně ho ještě někde provětrám. Na celou akci dorazilo nečekaně hodně lidí a já se přiznávám, že jsem se v jednu chvíli neudržela a trochu se rozplakala. Všechno klaplo, jak mělo, kamarádi, rodina a známí mi nadšeně gratulovali a nosili nádherné kytky a já si připadala jak v sedmém nebi. Zase jsem si jednou pořádně uvědomila, jak super lidičky kolem sebe mám. Největší podpora na světě, fakt že jo! <3





13 let, 13 růží... Mums prostě nezklame <333

Až budu mít obrázky doma, určitě vám sem nějaké jejich fotky hodím. 

Mějte se božsky, 
Anička. ❤️

8 komentářů:

  1. Tie ruže sú nádherné. Som rada, že vernisáž dopadla dobre a ta kvapka slzy k tomu už patrí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, bez nějaké té slzičky by to nebylo ono :)))

      Vymazat
  2. Ty jsi báječná :) nádherná kytice

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi moc šikovná, Ani! :) Gratulace, mamka teda má cit pro detail! <3
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  4. é, to je hezké, obrázky jsou opravdu úžasné, taková chvála byla opravdu zasloužená :). Je obdivuhodné, že ses pro něco nadchla a vydrželo ti to tak dlouho, to se opravdu cení :) Tak snad tě to bude bavit i nadále :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, moc děkuju! :) Taky doufám, že mi to vydrží :))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)