pondělí 6. února 2017

Rtěnková mánie

Nikdy bych neřekla, že budu zrovna já psát nějaký takový článek. Rtěnky jsem nenosila, nosit ani neuměla, neměla na ně odvahu a stále dávala přednost jen výrazným očím. Poslední dobou po nich sahám ale víc než dost a nepřijde mi nic hezčího, než řasenka, lehce rozmazané černé linky ze stínu a tmavší burgundy rtěnka. A právě mé favority vám chci dneska ukázat. :)



Prvním je tahle krasavice od Jordany, kterou si snad musíte všechny povinně objednat! Poměr kvalita ku cena (79 Kč!!!) je totiž neskutečný - rtěnka je bezchybně pigmentovaná a drží jako blázen... <3




Dalším svatým grálem je pro mě tahle tužka od Maybelline. Drží snad ještě víc než ta již zmíněná od Jordany a navíc ten odstín... Zkrátka láska na první pohled. Když ji na mně viděla kamarádka, ještě ten den si pro ni šla do drogerie taky. :DD

Jenom malé doporučení - tím, jak je rtěnka opravdu dlouhotrvající, může rty vysušovat. Já osobně vždycky chvíli před aplikací rty hydratuji nějakým balzámkem, mým nej je poslední dobou rozhodně EOS.


No a takové malé překvapení na závěr. Jednou mi kamarádka doporučila tuhle matnou tekutou rtěnku od Essence. Nikdy bych nečekala, že s ní budu tak spokojená! Na rtech vydrží poměrně dlouho a navíc uschne do krásného, matného odstínu. :)



A tady ještě swatche - zleva:

  • Jordana Modern matte (13 Matte Whisper) - odkaz ZDE
  • Maybelline Color Drama (110 pink so chic) - odkaz ZDE
  • Essence XXXL longlasting lipgloss (06 Soft Nude)


Co vy a rtěnky? Ano x ne?

8 komentářů:

  1. Tužka od Maybelline je top. Mám doma čtyři odstíny a jsou naprosto dokonalý. Drží po celý den.. a nejraději je nosím do práce, protože drží, nemazají se, nerozpíjí se a celý den se nemusím o nic starat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Drží jako blázen a ty odstíny jsou vážně povedené :)

      Vymazat
  2. Nejvíce mě láká tužka od Maybelline. Ta rtěnky moc nejsem, zjistila jsem, že mi poměrně nesluší. :D Spíše jen ty matné, nude odstíny. :)
    Všechny vypadají krásně! :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tohle jsem ti taky furt říkala! :D Ale poslední dobou jsem až podezřele moc rtěnková :-P

      Vymazat
  3. Miluju matné nude rtěnky, mým favoritem je Melted v odstínu Child Star od Too Faced. Zkoušela jsem i tu od Essence, musím ale říct, že mi na rtech teda moc nezmatněla. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Too faced jsem taky přemýšlela, mají nádherné odstíny :)

      Vymazat
  4. Tu Essence mám také a je super!

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)