pátek 17. února 2017

Plesová sezóna - beauty pomocníci

Plesová sezóna je v plném proudu a já bych vám při této příležitosti chtěla ukázat pár produktů, díky kterým zůstanete celý večer neodolatelné, aniž byste se musely každou hodinu upravovat v zrcadle. Tady to je! :)





Mým největším a každodenním strašákem je rozhodně obtisklá řasenka pod okem. Pokud tedy vím, že se nechci neustále konrolovat, sáhnu vždy po They're real! řasence od Benefitu. Ta mi navíc vykouzlí naprosto neskutečné, dlouhé a husté řasy, které vypadají ve finále snad lépe, než kdybych si nalepila umělé.



Když už jsme u očí... Problém číslo dva - rozteklé stíny v záhybu oka. S tímhle si nedokáže pomoct nic jiného, než primer. Na denní nošení používám jeden od Essence, ještě o trošku raději však používám Stay don't stray, který je překvapivě také od Benefitu. :DD #Benelover <3


Obočí - rám celého obličeje. Naprosto s tímto heslem souhlasím a všem mohu s klidným svědomím doporučit tenhle gel od W7. Je bezbarvý, takže nemusíte řešit, zda k vám odstín sedí, obočí udrží celý den ve správném tvaru a nevíc je jeho cena víc než skvělá.



A poslední rada na závěr? Pokud nechcete po konturování chodit po sále s obřím flekem na tváři, za sebe moc doporučuji tento setting brush od Real Techniques. Pracuje se s ním výborně a vaše tváře budou vykonturované na jedničku s hvězdičkou.




To by bylo za dnešek vše. Já se rychle utíkám hodit do gala - večer právě na jeden ples jdu. Dokonce s mojí milou V - už se těšííím! <3

2 komentáře:

  1. užila si si ples? :)
    inak naozaj skvelé tipy :) nepoznala som ani jeden produkt a zaujala ma práve maskara..ktovie aké riasy by mi spravila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ples byl víc než skvělý! :-P Řasenku moc doporučuji :) Cena je sice vyšší, ale řasy jsou vážně neskutečné :)

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)