pátek 10. února 2017

Alproccino

O tom, jak neskutečný #coffeelover jsem, vám už snad ani nemusím psát. Vždycky jsem ale při dělání capuccina řešila jeden problém, který nastal při šlehání sójového mléka. Ač jsem se snažila jak jsem chtěla, nikdy jsem se nedočkala takové pěny, kterou jsem vytvořila z normálního mléka. Ale potom...?




Potom jsem však v Herbivore objevila tohle speciální Alpro mléko, které je určené přímo na šlehání do kávy. Samozřejmě jsem neodolala, jedno koupila a byla v sedmém nebi. :)



Mléko jde krásně našlehat a na chuť je taky výborné. Takže já nemůžu udělat nic jiného, než vás všechny pro jedno poslat. :D Věřte mi, že ho prostě potřebujete!! ❤️




PS: Jakou kávu máte nejradši? Když se nad tím tak zamyslím, já si v kavárnách neobjednávám nic jiného než lungo, nebo capuccino... :)

2 komentáře:

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)