úterý 20. prosince 2016

Vánoce jsou svátky klidu?

Jak už jsem vám psala v minulém článku, nezažila jsem hektičtější část roku než poslední dva až tři týdny. Jedna akce střídá druhou, do toho hon na vánoční dárky, které jsem ale letos obstarala nějak podezřele rychle a bez problémů, škola, blog, kamarádi,... Paradoxně sice musím říct, že přesně tohle je ten život, který chci žít, prostě nulová nuda, ani pidikousek času volného na lenošení,... Ale všeho s mírou! Občas bychom se měli na chvilinku přecejen zastavit a nějak se dát dohromady na další práci. A jak vypínám já? :)


COFFEE TIME

Tenhle bod tady čekal asi každý, že? :D Kafe prostě miluju a je to pro mě ta největší chvíle pohody, jakou si můžu vybrat. Ať už moje čtvrteční kavárenský randíčka s mums, který se pro nás staly tradicí, nebo třeba ty rychlokafča o polední pauze s J, či dokonce jedno nejlepší cappuccino se sójovým mlékem v klidu doma, vždycky je to ten nej ,,me time''... <3






SEMESTR/YOUTUBE

Televizi moc nesleduji a na YouTube už rozhodně netrávím tolik času, jako tomu bylo dříve, ale v listopadu jsem si každý týden nenechala ujít nový díl Semestru. No a pokud už na YouTube skočím, pak určitě na kanál CONSIDERCOLOGNE. Jde o dvě mladé slečny z Kolína a pokud vám nevadí němčina, určitě na jejich vlogy mrkněte! :)



PROCHÁZKA SEM, PROCHÁZKA TAM...

Pokud se dlouho učím/pracuji na PC, potřebuji si pak vyčistit hlavu a pořádně se mi to podaří jenom venku. Nemůžu si pomoct, ale nic nemá nad pořádnou prochajdu s hafanem... :-P




PS: Sledovali jstě někdo Semestr? Co na něj říkáte? :))

4 komentáře:

  1. Super tipy, coffee time je odpočinkem snad pro každého. :) A o Semestru jsem ještě neslyšela, ale až nebude na co koukat, pustím se do něj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jooo, kafíčko nezklame nikdy :-P Tak pak dej určitě vědět, jestli se ti to líbilo! :)

      Vymazat
  2. Coffee time s kamarátkou je asi ten najlepší druh odpočinku:) Ale samozrejme, rada si tak oddýchnem aj s priateľom:) A vyvetrať si hlavu taktiež pomáha:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)