pondělí 26. prosince 2016

Hon na vánoční svetr?!

Jestli mě letošní Vánoce něco opravdu pobavilo, byla ta určitě moje cesta k vánočnímu svetru. Ta začala surfováním po internetu. Neúspěšně. Poté jsem zjistila, že po něm úplně stejně touží i moje J. Když jsme se tedy jednou vydaly užít si pražskou adventní sobotu, nevynechaly jsme ani tunu obchodů a hledaly. Marně. Hrooozně moc jsme si ho ale chtěly vzít poslední den školy a na naše milované brusle a tak jsme se nevzdaly a nakonec konečně našly na nějakém e-shopu přesně ty, které jsme si přály. 8. 12. jsme je tedy objednaly. Týden uběhl jako nic a stále žádný mail potvrzující objednávku. Jdeme se tedy podívat na onen osudný e-shop a tam na hlavní stránce cedule ,,Objednávky od 5. 12. do Vánoc nedoručujeme''. Jak s úsměvem podotkla V., ,,prodávám vánoční zboží, ale doručím ti ho o Velikonocích...''. :DDD Naštvaně jsme tedy objednávku zrušily a já už se s faktem, že skončím opět jako vloni bez svetru, docela smířila. Jenže...





Máme tady 24. 12. a já pod stromečkem nacházím na sobě naskládáných pět podezřele stejných balíčků. V tom mě uvidí brácha a oznámí, že každý patří jednomu z nás a že je musíme rozbalit společně. Každý tedy bere do rukou ten se svým jménem a trhá vánoční papír. A tam......? Vánoční svetr! Všichni ho tedy s naprostou euforií oblékáme a rychle cvakáme na mobilu samospoušť. Někdy si k vám prostě věci najdou cestu, ani nevíte jak. A to je na životě snad to nejhezčí, nebo ne? :)








Jak jste oslavili Štědrý den vy? :)))

10 komentářů:

  1. Jéé, tak to je krásný, že si k tobě vánoční svetr nakonec cestu našel :) Je fakt nádherný! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, to je fakt moc pěkný příběh :) Mě by to asi až dojalo, jelikož Vánoce fakt miluju a tohle bych brala za vánoční zázrak :D Já jsem takhle letos pod stromečkem našla čepici s mašlí, kterou jsem si vyhlídla v Disneylandu, ale přišla mi moc drahá. Můj drahý muž ale nelenil, našel si výmluvu, že jde na WC a mezitím mi ji tajně koupil. Málem mi vypadly oči z důlků, když jsem ji rozbalila pod stromečkem, úplně mi vhrkly slzy do očí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je taky super! :) Vánoční překvapení jak má být! :))

      Vymazat
  3. Ten svetr je úžasný! Já si už pár let kupuji vánoční svetr, ale pokaždé v obchodě narazím na vysokou cenu, malou velikost a nebo vadný kus. Tak snad se poštěstí letos :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přesně tohle jsem taky vždycky řešila... Určitě jo, budu držet palce :)

      Vymazat
  4. Jé, ten svetřík je moc pěkný, super vánoční dárek.

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)