neděle 6. listopadu 2016

Nejlepší bronzer & doplňky stravy?!

Hezký večer!

Tak jak jste si užili víkend? Já včera vyrazila za mýma holkama do Německa, takže dnešek se nesl ve znamení velkého školního dohánění. Samozřejmě jsem si ale našla čas i na vás a tak vám právě dávám dohromady další beauty článek. Jak už název napovídá, ráda bych vám dneska představila mého benefitího krasavce a taky bych vám chtěla dát pár typů na doplňky stravy, které právě používám. Tady to je! :)





Na letošních Dnech Marianne jsem ulovila pár krásných věcí od Benefitu - mimo jiné taky Hoola bronzer. Když jsem ho jednou v Sephoře zkoušela, moc jsem nechápala, co na něm všichni mají, extra mě zkrátka nezaujal. Nyní byl ale v jedné sadě, kterou jsem měla vyhlídnutou, a tak jsem mu touhle formou dala šanci. Díky bohu za tooooo! Od té doby nepoužívám žádný jiný. Má nádherný odstín, dá se perfektně vrstvit a moc se mi líbí jeho balení - ať už celkový design, zrcátko součástí balení, a nebo štětec, který je vážně použitelný (většinou tomu u paletek a podobně nebývá...) a mám ho na konturování moc ráda. DO-PO-RU-ČU-JI! <333








A teď už zmíněné doplňky stravy. Nedávno se mi bůh ví z čeho úplně zbláznila pleť a já vůbec nevěděla, co s tím. Nerada to říkám, ale na 99 % za to můžou produkty z Havlíkovy apotéky, o kterých jsem vám ještě nedávno básnila. Rychle jsem tedy vyměnila veškeré produkty na scin care (článek bude soon i s vysvětlením) a začala užívat dvakrát denně kopřivovou šťávu. Co vám budu povídat - chutná to víc než příšerně. :D Pleť se ale až nečekaně rychle uklidňuje (ťuk ťuk ťuk!) a za to to přeci stojí, ne? :)




A když už jsme u všech těch vitamínů - začala jsem ještě používat BIOSIL. Podle lidí v mém okolí je to prý jeden z mála produktů, který vlasům opravdu pomáhá, tak jsem na to zvědavá. Balení 60 tablet (dávka na 2 měsíce) stojí krásných 60 Kč, takže i když to nebude takový zázrak, nebude mě to ani tolik mrzet. :)




Jaký bronzer používáte nejraději? A co vy a potravinové doplňky? :)

12 komentářů:

  1. Hoola bronzer si chci taky někdy pořídit, ale přijde mi strašně drahý :D nojo Benefit, co bych taky čekala :D já osobně biosil taky užívala a nějaké výsledky jsem teda neviděla, ale tak asi je to individuální :D třeba na tebe bude působit :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na druhou stranu je pravda, že vydrží opravdu dlouho :)) Tak to jsem zvědavá, jestli to se mnou něco udělá! :D

      Vymazat
  2. Biosil mam v plane vyskusat, vitaminov beriem niekolko a asi mi aj celkom pomahaju, samozrejme nie je to uplny skoro ale je to aspon trosku lepsie :)
    GIVEWAY SO ZENDIUM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nikdy nic nebrala, tak jsem na to taky zvědavá :))

      Vymazat
  3. Na bronzer si dlouho brousím drápky. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Po tom bronzery už dlhšie tužím, vyzerá skvelo a aj ten obal je krásny!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi obal moc líbí :)) A vnitřek je ještě lepší :-P

      Vymazat
  5. ten bronzer som videla včera prvýkrát u nejakej slečny na blogu, a je nádherný..neskutočné balenie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Bronzer má krásné balení. Musím skočit do Sephory a vyzkoušet, slyším o něm poprvé!

    Travel with Marky || Život v Americe

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)