neděle 20. listopadu 2016

Deník kavárenského povaleče #1 - mamacoffee ☕️

Na to, abyste zjistili, jak moc miluji kavárny a všechno s nimi spojené, nemusíte můj blog sledovat nijak dlouho. Podle mě není nic lepšího, než se po náročném dni odvalit do příjemného prostředí plného milé obsluhy, objednat si capuccino a nejlépe si k tomu ještě přibrat mums nebo kámošku, se kterou proberete všechny ty drby závažná témata. :D Škola, kroužky, blog, milion povinností okolo, rodina,... Někdy by se člověk prostě měl zastavit a věnovat alespoň chvilku jen a jen sobě a již zmíněnému voňavému kofeinovému zázraku. A proto jsem se rozhodla pro novou rubriku, ve které vám vždy představím mé oblíbené kavárenské místo a dám vám tak typ, kam zajít a být stopro spokojen. Takže honem pro kafe a jdeme na to!



První díl bych chtěla věnovat kavárně mamacoffe. Nejdříve jsem se s ní setkala v létě na trzích na Náplavce. Tehdy jsem si dala sójové ledové latte a mamča myslím presso a ani jedno nemělo chybu.


Když jsme tedy s mums nedávno vyrazily na koncert Ewy Farne a měly předtím ještě čas, vydaly jsme se doplnit energii právě tam. Kavárna je totiž blízko fóra Karlín, takže jsme ji měly přímo na dlani. Mamka zůstala věrná pressu a já si dala jak jinak, než capuccino. K tomu jsme si na zkoušku vybraly sušenku s pekanovými ořechy. Kafčo bylo opět naproto výborné a sušenky snad ještě lepší.


Moc se mi líbil také interiér, přesně taková ta vysněná, poklidná kavárna na dlouhé povídání a chvilku odpočinku. 




Byli jste někdy v mamacoffee? :) Spokojenost? :))

PS: Nezapomeňte, že stále běží listopadová giveaway! <3

4 komentáře:

  1. příjemné prostředí a hlavně se mi líbí to nádobí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne prostredie, ja mám na takéto veci úchilku, keď je kaviareň už na prvý pohľad pekná a štýlová, má to u mňa vyhraté!:D

    Saja Frey blog
    Pozývam ťa na: Súťaž o diár Dary Rolins

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně a tahle moje požadavky na ideální kavárnu určitě splňuje! :))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)