neděle 2. října 2016

Ideální podzimní paletka?!

Jestli je něco na podzimu super, tak rozhodně to, že se zase konečně každý den pořádně vyřádím u kosmetického stolku. V létě vždycky vylezu z bazénu, hodím na sebe rychle řasenku a hotovo. Ale teď už mám zase hroznou chuť na všechny ty tmavé burgundy rtěnky a pořádné matné kouřovky. A právě o tom bude dnešní článek - nějaký ten pátek totiž vlastním další krasavici od Sleeku, která ty podzimní matné kouřovky prostě umí...





V pořadí je to už moje čtvrtá Sleek paletka a já nevím, co bych vám o ní dneska napsala. Mám totiž pocit, že bych klíďo píďo mohla zkopírovat minulou recenzi na její ségru. Skvělá pigmentace a výdrž, nádherné elegantní černé bytelné balení se zrcátkem a aplikátorem, výborně nakombinované stíny v rámci jedné paletky... Prostě jednička s hvězdičkou. Právě tohle se mi na Sleek paletkách líbí úplně nejvíc - ať si koupíte jakoukoliv, kvalita je zaručená. A ne, že mi jeden produkt sedne a s dalšími pak šlápnu vedle.



Abych se ale dostala k dnešní Ultra mattes V2... Paletka obsahuje 12 matných odstínů, a to jak světlých, tak tmavých. Můžete si tedy na cesty zabalit jen tuhle jedinou a dokonalé líčení je zajištěno. Nechybí ani praktický, čistě bílý stín. Kromě kouřovek paletku ráda používám i na linky - nanesu vždy kolem řas tmavší (ne přímo černý) stín a efekt je k nezaplacení - řasy jsou krásně zahuštěné, oko zvýrazněné, ale přitom to není tak výrazné a ostré jako normální gelové linky.



Co říkáte na paletku vy? Líbí? A taky používáte na linky tmavý oční stín? :)))

12 komentářů:

  1. No ta modrá?? Krása! :) A dohromady nádherné kombo. :)) ♥
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Taky mi přijdou ty odstíny k sobě dokonalý <3

      Vymazat
  2. Naprosto jsem se zamilovala do jednotlivých barev, jsou tak nádherné! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. keď som si počas leta vyberala paletku, na takéto som ani len nepozerala, pretože som si nevedela predstaviť že sa s takými farbami nalíčim...teraz však nemôžem spustiť oči, a toto jesenné počasie robí naozaj divy :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Já bych si ji třeba takový rok zpátky u sebe v šuplíku taky nedokázala představit. Ale teď vlastně skoro nic jiného než matné tmavší kouřoky nevytáhnu :D

      Vymazat
  4. Mne chýba fotka swatchov, ale farbičky sú to naozaj krásne a jesenné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Původně měly být součástí článku, ale počasí a mé každodenní pozdní příchody domů mi to prostě neumožňují a chybí mi světlo. :D Ale určitě se na to někdy až budu doma vrhnu a připojím to k nějakému dalšímu článku! :)))

      Vymazat
  5. Paletka je vážně skvostná. A ten trik s tmavým stínem okolo řas zní geniálně, budu muset vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, krásně to oči zvýrazní! :)

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)