neděle 24. července 2016

Moje Pandora

Mám ráda, když mají věci smysl a něco pro mě znamenají. Ještě řekněte, že není super, když používáte něco konkrétního a vzpomenete si při tom na nějaký parádní zážitek/osobu/místo,... Já tenhle pocit úplně miluju a možná právě proto už mám doma dva, pro mě naprosto nevyčíslitelně cenné Pandora náramky. Ráda bych vám je stručně popsala a možná vás tím i tak trochu navnadila na nějaký váš vlastní. ;)





Mojí první Pandoru jsem dostala od rodičů. V prodejně mi doporučili dát si na každou stranu jeden pevný přívěsek (klip) a ostatní mezi tyto dva, aby se mi náramek vytvaroval přesně podle ruky a korálky mi nesjížděly dolů pod zápěstí. Tyto dva ,,záchytné body'' beru jednoznačně jako mamku s taťkou, a tak si je díky náramku vlastně nosím pořád s sebou. <3 Palma je jasným symbolem cestování, které, jak už jste určitě ze článků poznali, úplně zbožňuji. Růžovým korálkem jsem oslavila úspěšné složení Goethe certifikátu a motýlek vystihuje mě samotnou - jak řekla moje mamka, jsem prostě takový ,,větroplach'', který nikde neposedí a neustále někde poletuje. :D










No a můj nejnovější přírůstek? Tenhle antracitový krasavec nesoucí na sobě foťák - jasný symbol blogování, mého neustálého focení všeho, zkrátka vystihuje tak trochu činnost, která mě v životě taaaaak naplňuje! :))





PS: Taky už jste podlehli? Líbí se vám tenhle trend dokupování si jednotlivých přívěsků? :))


8 komentářů:

  1. Máš nádherné náramky! ♥ Mně se samotný nápad těchto náramků líbí, každý je originál a znamená pro toho člověka něco jiného, ale sama bohužel tento náramek nemám, přeci jenom dokupování jednotlivých přívěsků není zrovna levná záležitost :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Přesně tak... Snažím se přívěsek koupit opravdu tehdy, když je ta událost vážně vyjímečná :))

      Vymazat
  2. Dokonalý! Já bych si Pandoru strašně přála :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Víš co se říká - sny se mají plnit! Tak třeba jednou... :-P

      Vymazat
  3. Já pandoru miluju a je mi jedno, kolik to má lidí a kdo co říká, mně se prostě pořád líbí :) Jen ještě teda nemám tolik přívěsků, zatím mám jen dva za půl roku, ale to nevadí, doufám, že teď jeden přibude. Jinak máme stejný klid - ten s těmi bílými květinami :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Hlavně, že má význam pro mě, ať si každý říká, co chce... :) Vážně? Tak to je super! :D

      Vymazat
  4. Líbí se mi styl a myšlenka Pandora, nemám ji, ale určitě když bych ji od někoho dostala udělala by mi radost :)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)