čtvrtek 19. listopadu 2015

Ježíšku, pomoc!

Absolutně netuším, co se to se mnou letos děje. Každý rok mám dárky nakoupené zásadně v říjnu a v listopadu a prosinci se směji všem mým kamarádům a známým, že se musí honit po nákupních centrech, zatímco já mám plnou skříň dárečků pro každého, na kom mi záleží. No... Dneska je 19. listopadu, za měsíc a kousek jsou Vánoce a já mám možná tak rámeček na fotku pro babičku (díky za volné úterý, kdy jsem mohla aspoň někam vyjet). Zkrátka tenhle rok nestíhám, nemám náladu nic vymýšlet a za boha nemůžu najít v obchodě jedinou věc, kterou bych mohla s klidným svědomím někomu darovat.




Nemůžu si pomoct, ale všude, kam se podívám, si řeknu jednu z těchto vět:

  • ,,Bože, takovej kýč!´´
  • ,,Přece jí/mu nebudu dávat kazetu se sprcháčem a šamponem!´´
  • ,,Něco takového už jsem kupovala vloni, předloni a vlastně i roky předtím...´´ (viz taťka a sady složené z černých čajů a hořké čokolády).
Co vám budu nalhávat. denně si nad tím lámu hlavu a děsím se každým dnem podívat do kalendáře, kolikátého vlastně je. Poslední dobou jsem ale začala dávat dohromady věci, které mě během dne různě napadaly a nakonec jsem je i hodila na papír s tím naivním pocitem, že z toho vyberu dárky všem rodinným příslušníkům a přátelům. No a pokud jste na tom letos stejně špatně jako já, nechte se třeba inspirovat.

A hlavně nezapomeňte, Vánoce jsou svátky klidu! :D



Myslím si, že snad nemůže být nikdo, koho by urazila tak úžasná kosmetická taštička, jako je ta od Zoelly. Chybu neuděláte ani nude paletkou, kterou využije slečna/dáma každého věku. Pokud je vaše kamarádka/ségra/mamka nadšenec do Pandora náramku, pak doporučuji darovat nový přívěsek. Dotyčný ho bude mít vždy u sebe a každý den si na vás vzpomene. ♥ Poslední dobou jsem také začala pokukovat po TRX pásech, které mi přijdou se svým využitím naprosto perfektní. Ani ty by rozhodně žádného sportovního nadšence neurazily... Vánoce se slaví na konci roku, ideální je tedy jistě i pěkný diář, mě osobně hrozně oslovil tento fitness. No a nejlepší na konec? Jídlo! Letos mám od babičky slíbený balíček z mix.it, protože tuhle stránku naprosto miluju a jejich výrobky bych mohla jíst denně! ☺

Co dáváte letos svým blízkým vy? Budu ráda za každý váš typ! :))

6 komentářů:

  1. Tak to já mám dárečky už nakoupené. právě jsem využila to volno v úterý a ve středu. A mixit je taky jedním z dárků které jsem kupovala. Pak jsem nakoupila nějakou dekorativní kosmetiku, doplňky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mix it mi přijde jako super nápad, tak uvidíme, co ještě vymyslím :))

      Vymazat
  2. Ja ešte darčeky nemám :D a vyzerá to na dlhé rozmýšľanie :D už aby som začala! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dneska využila volné soboty a značně jsem pokročila :D

      Vymazat
  3. Zoella! :) Miluju ten design, je vážně úžasný. :3
    Ale u mě to jistí knížky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já když tu taštičku viděla, tak jsem si říkala, že ji prostě musím mít! :D ♥

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)