neděle 25. října 2015

Wishlist ~ www.martinus.cz

Zdravím všechny příznivce čtení!

Nevím, jak to máte zrovna vy, ale já osobně jsem posedlá sestavováním Wishlistů. Ať se jedná o oblečení, make-up, nebo právě knížky, vždycky dám všechna svá přání dohromady a srovnám si tak v hlavě, co opravdu potřebuju (ehm... dobře, i to, co nutně nepotřebuju, ale prostě to příšerně chci :D) a bez čeho naopak dokážu žít. A co nového chci zařadit do své knihovny?






GIRL ONLINE

Zoella je moje oblíbená zahraniční Youtuberka a já věřím, že je její knížka skvělá, jako ona sama... Zatím jsem na Girl online slyšela samé pozitivní ohlasy. Tím spíš mě knížka čím dál tím víc láká.


LAHODNĚ S ELLOU

Určitě pro vás není novinkou, že miluju vaření, ještě víc pak pečení. Snažím se vždy vybírat zdravější recepty a mysím, že Lahodně s Ellou je přesně to, co by se u mě rozhodně neztratilo... ☺


MÓDA, KRÁSA A ŽIVOTNÍ STYL

No co vám budu povídat... Když máte rádi dvě suprové české bloggerky a ony vydají knížku, kdo by po ní netoužil? Musím se přiznat, že by mě hrozně moc zajímalo, jak holky knížku pojaly - vím, že jsou nápadité a věřím, že bych se jí kochala denně. Všechny ty beauty typy, fotky, články, vzpomínky a zmínky o cestování mě taaak lákají...  ♥


FITNESS DIÁŘ 2016


Zdravé recepty ke mě patří asi stejně, jako cvičení. Když nic nedělám víc jak 2-3 dny, šílím! Takže právě teď mám tak trochu krizi. Místo cvičení si na noze užívám ortézy a jsem ráda, že vůbec někam dopajdám. Zákaz jakékoliv sportovní činnosti, prostě ňaminka... Přesto věřím, že se to zase srovná a meniskus nade mnou prohraje a já budu moct zase něco dělat. Fitness diář mi přijde jako super nápad - veškeré aktivity apod. máte hezky srovnané a cvičení naplánované do posledního detailu. Pro člověka, který se bez svého diáře nehne na krok a akce má na vteřiny sepsané na měsíc dopředu, značka ideál. (Jinak jo, tím člověkem jsem myslela sebe.)☺

JÁ, JŮTUBER

O Já, JůTuber jsem se dozvěděla hlavně z videí samotných autorů. Vím, že je zčásti knížka určená hlavně těm, kteří se rozhodují natáčet na Youtube a vzhledem k tomu, že jsem si já vybrala ,,psací bloggovou´´ formu, by mi knížka asi nedala tolik, ale stejně mě lákají všechny ty rozhovory s mými youtubovými oblíbenci...

PS: Jaká knížka stojí na vašem seznamu přání? A taky si sestavujete wishlisty? ☺

PPS: Neodolala jsem a Girl online je objednaná :D

8 komentářů:

  1. Girl Online ti určitě doporučuju, tu knížku jsem si zamilovala. Teď vyšel další díl a nemůžu se dočkat, až bude u nás :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já viděla právě u tebe na blogu recenzi a to byl poslední impulz k tomu, si tu knížku pořídit... Už se nemůžu dočkat, až přijde :))

      Vymazat
  2. No parádní wishlist :) Girl Online je úžasná, tu doporučuji. Jinak se těším na další knihu od Johna Greena Let it snow. Na tu se moc těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, už jsem koukala, že se k nám dostala :))

      Vymazat
  3. Wishlisty si nesestavuji, vlastně jsem to nikdy nezkoušela :D Chtěla bych nějakou knihu od Johna Greena, jsem asi jediná, kdo od něj ještě nemá ani jednu knížku :/ :D A Girl Online vypadá také dobře :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Johna Greena si určitě něco přečti, mám jeho knížky hrozně moc ráda :))

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)