středa 12. srpna 2015

My skin care routine

Ahoj všichni!

Dlouho jsem se chystala vydat mojí skin care, ale vždycky jsem měla buď naplánovaný jiný článek, nebo jsem na ni prostě zapomněla. Dneska jí ale konečně dáme prostor a věnujeme jí celý post...






Ať je ráno, nebo večer, vždycky se řídím pravidlem 3 kroků - čištění, tonizace, hydratace. Ráno používám před líčením spíše hydratační produkty, večer pak více čístící.


MORNING ROUTINE

Ráno si vyčistím obličej gelem (Synergen), dočistím a tonizuji pleťovou vodou od Vichy. Na závěr nanesu gel krém od Yves Rocher (mám již druhé balení, je boží!!!).



NIGHT ROUTINE

Večer se pleti věnuji více. Nejprve ji po odlíčení vyčistím elektrickým kartáčkem spolu s gelem od značky Clearasil, kterou mám hrozně ráda. Dále použiji pleťovou vodu, též od Clearasilu. Poté používám ještě čistící krém Akneroxid proti nedokonalostem pleti. Všechny tyto výrobky mají velmi čistící funkci a mohou pleť vysušit, nezapomínám proto ani na hydrataci - používám oční i pleťový krém od Benefitu. Oba jsou super... Když na obličeji najdu nějaký pupínek, zaženu ho kapičkou gelu od Clearasilu.







ODLIČOVÁNÍ

Jsem toho názoru, že se má člověk poctivě každý den odličovat a nikdy bych si nešla lehnout namalovaná. Na oči používám dvoufázový odličovač od YR, na pleť pak micelárku od Garnieru, který si poradí opravdu se vším. Zkoušela jsem i micelárku od YR - odlíčí téměř vše perfektně, ale velký problém má s řasenkou - posune ji jen pod oko a uzamkne ji tam tak, že ji pak není možné jakkoliv odstranit.



DOPLŇKOVÁ PÉČE

Jednou týdně si snažím udělat čas na peeling a masku, ale co si budeme povídat, ne vždy to dodržuji. :-D Peeling používám od Neutrogeny a je skvělý. Masky mám 3 a pokaždé je střídám - čistící YR, hydratační YR, slupovací chladicí Freeman. Na zklidnění pleti je pak super ,,vodička´´od L´occitane.



A jak jste na tom s čištěním pleti vy? Dodržujete svou skin care poctivě každý den? :)

8 komentářů:

  1. Tak to je super, fajn produkty a vidím, že mám stejný názor s tím, že bych nikdy nešla spát namalovaná:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem na čištění a péči o pleť úplný maniak. :D Hodně se líčím a dávám toho hodně, takže moje pleť potřebuje pořádně vyčistit a být hydratovaná. Micelárku od Garnier mám taky, i když je na suchou pleť a já mám mastnou, tak mi překvapivě vyhovuje více. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vyhovuje moc, poradí si opravdu se vším :) Jinak ani nevíš, jak jsem ráda, že nejsem maniak sama :D

      Vymazat
  3. Awesome products for clean skin !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tolik kosmetiky já snad nemám ani dohromady :D
    Ráda bych tě pozvala ke mně na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)