pondělí 27. července 2015

Summer wishlist

Krásné pondělí! 

Dlouho jsem přemýšlela, jaký článek si pro vás připravím. Nakonec jsem si ale uvědomila, že vůbec neznáte mé vysněné letní kousky a to musíme hned napravit! ☺️






OBLEČENÍ - WWW.ZOOT.CZ


halenka - Little Mistress, tílko a maxisukně - Vero moda

Jsem na zootu neskutečný závislák... Objednávám tam již více než rok - a to poměrně dost - a vždy jsem byla nadmíru spokojená. Oblečení dorazilo v pořádku a nikdy jsem nemusela řešit žádný problém (klep klep klep).

Hrozně moc mě zaujala fialovo béžová halenka od značky Little Mistress. Ten vzor, stejně jako střih, krajka na rukávech a vykrojená slzička vzadu, mi přijde dokonalý. 

Na tohle černo bílé tílko se vzorem pírek jsem koukala už jednou a nemůžu ho dostat z hlavy... Je to přesně ten kousek, který můžete kombinovat jak se sukní, tak kraťasy, či kalhoty a vždy vypadá skvěle.

A zase ta maxisukně... Už jsem asi 4 měsíce na lovu maxišatů, popř. sukně a ne a ne najít něco, co by se mi líbilo a padlo mi to. Když jsem ale viděla tuhle, bylo mi jasné, že lov byl dokončen - úspěšně. ☺️

Také vám přijde ta halenka s maxisukní dohromady naprosto dokonalá? Já se v tom outfitu úplně vidím! ☺️



KOSMETIKA



Když jsem byla v Sephoře omrknout můj vysněný set Primping with the stars, který si určitě koupím, ☺️zamilovala jsem se do Hoola bronzeru. Už chápu ten velký boom kolem něj. Ano, je dokonalý... Pigmentace, barva, balení - nemá zkrátka chybu.

Na Instagramu jsem narazila na e-shop www.kawaii.sk a ne a ne ho dostat z hlavy. Mohla bych udělat wishlist pouze na něj, ale to bychom tu byly sakra dlouho... Nejvíce mě zaujal chladivý make-up s extraktem z jablka. Make-up slibuje dobré krytí a rozjasňující funkci, navíc se může pyšnit ochranným faktorem SPF 50.

O mé touze vyskoušet lush big šampon už jsem myslím někde psala. Viděla jsem ho na blogu Mii, která z něj byla nadšená a ,,tak trochu´´ mě na něj nalákala... ☺️

Poslední věcičkou je tahle srdcová tvářenka. Určitě ji nemusím dlouho představovat, myslím, že ji všichni moc dobře znáte. Tvářenku od značky I ❤ make-up můžete navíc sehnat i na e-shopu www.prodavamekosmetiku.cz, kde na celý nákup s kódem TimeWithBeauty dostanete slevu 5%.


Tak jsme se konečně dostali až na úplný konec mého letního wishlistu. Co stojí na tom vašem?

16 komentářů:

  1. Já jsem si maxisukně koupila dvě v Indonésii :) Dlouho se mi líbí, ale tady jsem žádnou nesehnala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky na žádnou nemůžu narazit :/ Asi se vypravím na výlet do Indonésie :D

      Vymazat
  2. Srdíčkovou tvářenku mám a jsem s ní spokojená :) jak vidím ty limetky, dala bych si mojito

    OdpovědětVymazat
  3. Taková sukně by se mi taky hodila, jen bych ji nechtěla na gumu :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by tedy guma ani nevadila, mám několik takových sukní a spokojenost :)

      Vymazat
  4. Tu srdíčkovou tvářenku taky moc chci. Nevím, proč nejsem schopná si ji stále koupit, když stojí pár korun :D Achjooo... :) Na mém wishlistu jsou další dvě dovolené jedna v září, jedna v zimě, potom pandora, lehátko na zahradu, bylinková zahrádka do kuchyně, dvě knížky, nový mobil, přestože jsem si nový koupila před dvě týdny :D (hrůza..) a tak dále a tak dále, mohla bych tu být do nekonečna :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ta tvářenka od Makeup revolotion vypadá moc dobře:) a ta maxi sukně.. áá :D♥

    OdpovědětVymazat
  6. Bronzer a šampon Big jsou i na mém wishlistu

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  7. Hoola bronzer je na mém wishlistu už dlouho :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o něm také přemýšlím, je opravdu nádherný :)

      Vymazat
  8. Maxi sukni bych také brala, mám jen dvě černé..:/

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)