čtvrtek 23. července 2015

Kosmetické new in

Ahoj všem!

Nevím jak to máte vy, ale já se nevyhnula nákupům ani v létě. Pořád jsem si říkala, že v tom pařáku určitě nebudu mít chuť lítat po obchodech (což jsem ani moc nedělala, ehm, no dobře, trošku přeci). I tak se u mě pár kosmetických novinek nahromadilo a já vás o ně nemůžu ochudit!





LUSH FEELING YOUNGER

Konečně jsem našla skvělý rozjasňovač! Pořád jsem nějaký sháněla, ale ne a ne najít ten pravý. Nakonec mě zachránilo až Palladium a úžasný Lush. Používám ho na lícní kosti a na místo pod obočí a z efektu jsem nadšená. Jen jsem zvědavá, jak ho zvládnu celý vypotřebovat, stačí ho opravdu trošku a kalíšek je celkem velký. :-D





ASTOR LIPCOLOR BUTTER

Mou lásku k chubby stickům znáte. Mám doma nejeden kousek, čemuž svědčí jen to, že další opravdu nepotřebuji. Když někdy si k vám něco najde cestu, aniž byste chtěli... A to je přesně dnešní případ - tento krasavec od Astoru na mě čekal jako dáreček k časopisu. :)



odstín 005 Pretty Poppy

YVES ROCHER ŠAMPON PRO KAŽDODENNÍ MYTÍ VLASŮ

A nyní názorná ukázka toho, že ač si jdu do obchodu pro cokoliv, vždycky koupím něco jiného. :-D Došel mi můj oblíbený YR šampon a vypravila jsem se doplnit zásoby. Kdo zná mé štěstí se nebude nyní divit, že byl samozřejmě naprosto vyprodaný. Teď můžu ale spíše napsat naštěstí vyprodaný... Paní v obchodě, která byla mimochodem mooooc milá, mi představila jejich novinku - nepěnící šampon, který je šetrný k vlasům a určený pro každodenní mytí - pro mě jako člověka, který si myje vlasy často, značka ideál. :)




DERMACOL MAKE-UP AND CORRECTOR


A dáreček od mé milé Kristýnky. <3 Po 158 letech jsme se zase konečně viděly a já doteď nemůžu pochopit, jak jsme si dokázaly všechny novinky za jeden večer převyprávět... No ale teď k jádru věci, tedy spíše k ,,2v1´´ produktu od Dermacolu. Abych řekla pravdu, z půlky jsem nadšená, ale z druhé poloviny zrovna dvakrát nejásám. Ale začněme pozitivně! Make-up je skvělý... Je lehoučký, sedne mi odstínem, krásně se nanáší, aniž by dělal masku a perfektně kryje. Stejné benefity však u korektoru nenajdeme - podivná konzistence mi nedovolí korektor dobře na pleť nanést, když už se mi to povede, téměř nic nezakryje... Make-up tedy ráda spotřebuji, ale u koretoru zůstanu asi navždy věrná Catrice.... :)



vlevo make-up, vpravo korektor

ESSENCE THE GEL NAIL POLISH

Posledním největším objevem jsou určitě gel laky od essence. Jsem z nich naprosto nadšená, ostatně to už asi z minulého článku víte, že? :)


vínový - 10 true love, šedý - 37 serendipity

A jsme na konci mých nákupů!

Co jste za poslední dobu ulovili vy? :)


14 komentářů:

  1. Super článek! 😊 ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Astor lipcolor butter chci hrozně dlouho vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  3. ten rozjasňovač od Lush vyzerá super! takisto chcem vyskúšať ten šampón od YR :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obě věcičky s klidným svědomím doporučuji, určitě nešlápneš vedle :)

      Vymazat
  4. Asi se podívám na korektor od Catrice, když ho vychvaluješ :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice Camouflage cream je za mě nejlepší volbou :)

      Vymazat
  5. Krásné fotky :) u mě nákupy vyjdou nejspíš v úterý :D:) jinak od Astoru to lip butter mám strašně ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Já musím říci, že pořád vyhrávám nějakou kosmetiku v různých GA a nebo jsem něco dostala na testování, takže když nad tím teď přemýslím, tak jsem si nic kromě krému saloos, který jsem si koupila na konci června nepořídila nic, protože jsem teď zásobovaná až běda.. :D Ale tu rtěnku od Astoru moc chci, jen se ještě pořád nemůžu rozhodnout, jaký odstín si vyberu.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se máš, já v životě žádnou giveaway nevyhrála :D

      Vymazat
  7. No teda fotky s malinama se Ti fakt povedly, akorát já teda na ně dostala obrovskou chuť :)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)