středa 17. června 2015

What´s in my make-up bag?

Ahoj všem!

Po minulém článku plného jídla se dnes přesuneme zase zpět do ,,beauty světa´´. Mám pro vás totiž slavný a velmi oblíbený tag věnovaný produktům z mé kosmetické taštičky. Tak připraveni?





AKNECOLOR

Na Aknecolor mě naučila moje kamarádka, která ho již dávno přede mnou používala. Jde o produkt, který maskuje nedokonalosti, ale zároveň zabraňuje jejich vzniku. Má super konzistenci, krásně se roztírá a s výdrží problém také nemám. Kryje pěkně, na jednotlivé pupínky však používám ještě korektor. Aknecolor seženete v lékárně. :)



KOREKTOR 

Jak jsem tedy psala, na zamaskovaní jednotlivých nedokonalostí používám ještě korektor. Nejraději mám Catrice Camouflage cream v odstínu 01 Ivory a tužkový korektor od značky E style v odstínu 02.

Catrice - DM
E style - www.prodavamekosmetiku.cz


ŘASENKA 

Řasenka, nepostradatelná součást života snad každé... Já právě používám tuto od značky MOJE. Krásně totiž zahustí řasy a z každé udělá hvězdu večera. Neobtiskává se, ani neopadává, rozhodně se nemusíte bát ji nalíčít ráno a chodit s ní celý den. Večer nic černého pod očima nenajdete - potvrzeno.... :-D  Tím, jak řasy již od kořínků hodně zahušťuje mi však přijde, že řasy tak neprodlouží. Ráda ji tedy používám v kombinaci s její ,,zelenou" ségrou, která naopak řasy vytáhne až do nebe. :D Obě krasavice seženete na e-shopu www.prodavamekosmetiku.cz , tak honem pro ně! :)

růžová - Orchidea
zelená - Senza


BROWGEL 

Věcička, kterou používám opravdu denně. Nejprve jsem měla gel na obočí od Essence, ale po vyzkoušení všemi oblíbeného od Alverde už nechci jiný. Na začátku jsem používala hnědý, nyní mi nejvíce vyhovuje tento transparentní.


CATRICE MADE TO STAY HIGHLITER PEN

O mé zálibě v rozjasňování vnitřních koustků už jsem psala, patří to již mezi mou rutinu a vřele doporučuji - oči tak krásně zvýrazníte a budete vypadat plné energie. :)

Pero mám v odstínu 030 EYE NEED!

E STYLE INTENSE COLOURS EYE SHADOW

Tohle trio jsem si naprosto zamilovala. Stíny jsou naprosto skvěle pigmentované a bez problémů mi vydrží na víčkách celý den. Kompletní recenzi na ně jste si na blogu už mohli přečíst a já ji dlouhodobým používáním mohu jen potvrdit... Šedý a černý stín ráda používám na nedbalou oční linku, řasy pak vypadají krásně husté... O bílé ve vnitřním koutku se již zmiňovat nemusím, že? :-D


Odstín 03 Midnight
BOURJOIS COLOR BOOST

O mém milém chubby sticku jsem se také již zmiňovala, a to jak v recenzi na něj samotný, tak v mých oblíbencích. Věcička, která dodá rtům barvu a navíc je krásně hydratuje, to je ,,must have´´ každé z nás! :)


02 Fuchsia Libre
A tímto jsme na dně mé kosmetické taštičky!

Co nesmí chybět v té vaší? :)

12 komentářů:

  1. V kosmetické taštičce nosím jen ty nejpotřebnější věci - vzorky šamponů, zrcátko, řasenka,tekuté linky, balzám na rty, lesk, korektor, pudr a štětec na pudr. Případně náplasti apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náplasti jsou super pomocíkem, také je tam často mám :)

      Vymazat
  2. O aknecoloru jsem ještě nikdy neslyšela, ale moc ráda bych ho vyzkoušela, děkuji za tip :) v mé nesmí chybět krém od saloos, jelení lůj, řasenka, tvářenka, rtěnka, lesk a kartáček na obočí - to je na léto :)

    OdpovědětVymazat
  3. aknecolor je moja srdcová záležitosť!
    prežila som s ním pubertu... normálne mi zachránil život a stále to robí :D.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. Aknecolor u mě taky jede :D musim udelat do US zásoby :D
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat
  5. Nějaký gel na obočí chci určitě vyzkoušet, hrozně mě to zajimá. A asi šáhnu po tom od alverde, když ho tady tak vychvaluješ. Já mám vždycky problém, že mám malou taštičku a nevejde se mi tam všechno :D

    Everything about my life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, taky to tam vždycky nemůžu narvat :-D Jinak gel od Alverde určitě doporučuji :)

      Vymazat
  6. Chubby stick od Bourjois má moc krásnou barvu :)
    PS: Bylo by super, kdyby sis sem přidala Pravidelné čtenáře, abych si Tě mohla přidat a vždycky se mi Tvůj nový článek objevil na blogeru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, chubby sticky jsou super :) Pokud najdeš na stránkách blogger.com levý sloupeček ,,seznam četby´´, stačí kliknout na políčko přidat a tím se staneš pravidelným čtenářem :) Ale i tak určitě napravím :-P

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)