neděle 21. června 2015

Nekoukejme na černou tak černě!

Ahoj všem!

Nikdy jsem nepatřila do skupiny lidí, kteří na nehty nahazují černý lak. Vyzkoušela jsem opravdu snad všechny barvy, žlutou, růžovou, modrou, černá mě však nikdy nelákala. Najednou vše změnily krasavci s názvem top coat.... :)


Mezi mé největší oblíbence patří bezesporu laky od značky MOJE. Používám od nich jak základní, černý lak, tak i můj milovaný top coat.


Černý lak BEST slibuje krásné krytí, lesk a výdrž, což mohu jedině potvrdit. Na nehty, které vidíte na fotkách, jsem použila pouze jednu vrstvu a myslím, že to opravdu bohatě stačí, lak kryje na jedničku. Problém nenastal ani s výdrží, jsem ráda, že plní to, co na obalu slibuje, vždy tomu není tak, vždyť víte....


Top coat 3D EFEKT má krásný, růžový podtón. Jde o průhledný lak, ve kterém je miliony mini růžových třpytek a tisíce větších, bílých. Právě více druhů třpytek dělá nehty tak úžasné, neboť máte kromě těch krásných, bílých puntíků na nehtech okolo ještě růžovoučké tečky, které vypadají, jako byste jimi nehty posypaly...


Jakmile jsem tyto laky nahodila, slýchala jsem již první den komplimenty a jedna kamarádka se mě dokonce ptala, jak jsem takové nehty zvládla udělat, že jsou parádní. Když jsem jí řekla, že jsem jen na jednu vrstvu černého laku přidala top coat, nestačila se divit.



Pokud znáte můj blog déle, určitě už vám nemusím připomínat, že výrobky MOJE zakoupíte za super cenu na e-shopu www.prodavamekosmetiku.cz a pokud jste se v dnešním článku dostali až sem, určitě už tušíte, že je mohu s klidným svědomím doporučit.

Tak zaostříme nehty, nebo laky? :-D

A že si ostatní budou myslet, jak jste si nehty dělali minimálně hodinu a vy jste zatím potřebovali 10 minut? Tak to se vždycky hodí, nebo ne? :)

PS: Propadli jste top coatům, nebo dáváte přednost něčemu méně výraznému?

10 komentářů:

  1. Líbí se mi ten slogan "nekoukejme na černou tak černě", máš pravdu. Ta černá vypadá dost dobře, třpytky jsem nepoužívala už delší dobu, protože jsem se jich jednou přejedla (ne doslova, snad chápeš:D). Samozřejmě preferuju top coaty. ))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě hrozně moc těší - nadpis je vždycky největší oříšek, tak jsem ráda, že se líbí :-P

      Vymazat
  2. ja som si práve kúpila matujúci top coat, tak som naň zvedavá :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Já černý lak ráda, ale teď si ani nevybavuji, kdy jsme ho měla naposled... budu muset napravit...

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, tak to je pecka! Já jsem si tedy nikdy na nehty takou černou nedala, ale tohle vypadá úžasně :)) jinak mně přijde, že poslední dobou furt střídám dokola rudou a růžovou :)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)