středa 22. dubna 2015

My favourite jewerly aneb doplňkujeme!!!

Zdravím!

Jsem člověk, který svůj každodenní outfit vždy rád doplní o nějaký ten náramek, či náušnice. Proto jsem se rozhodla, že Vám v dnešním článku pár mých aktuálních oblíbenců ukážu. Tak ready na ně! :)


1, NÁRAMKY

Nikdy jsem náramky extra nenosila, ale musím říct, že se poslední dobou vylepšuji. Mezi mé naprosté miláčky patří nyní hlavně sady náramků z Tally weijl.



Moc ráda také provětrám můj mint náramek, který jsem si přivezla z Itálie.



Náramek. ke kterému mám největší vztah, je určitě tento z Avonu. Každý přívěsek byl dokoupen samostatně. Každá část má pro mě tudíž velkou hodnotu - mám ji spojenou s daným člověkem, který mi přívěsek věnoval, či s akcí, kde jsem ho dostala. :)







2, NÁUŠNICE

Mám doma přes 200 párů náušnic a každý den nosím jiné. Poslední dobou se ale vracím pouze k mým třem oblíbeným párům peciček. První dva páry jsou z tchiba, třetí jsem zakoupila v Itálii na dovolené.





3, NÁHRDELNÍKY

Doby, kdy jsem měla na denním pořádku jen nějaký nenápadný, stříbrný řetízek jsou pryč. Teď naprosto ujíždím na výraznějších kouskách.










(černý - Orsay, stříbrný - Tchibo, s květy - dárek, podlouhlý - CCC)


Tak a to byli moji ,,doplňkoví oblíbenci´´.

Co vy? Máte šperky na denním pořádku, nebo je vytáhnete jen vyjímečně? :)

4 komentáře:

  1. Veľmi pekné zásoba doplnkov, určite ich vieš pekne ladiť k outfitom ☺ ak budeš mať chuť, príď sa mrknúť aj ty na môj blog, budem rada
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
  2. Mint náramek a náhrdelník se stříbrnýma kuličkama se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)