středa 11. února 2015

Vypotřebované produkty #2

Zdravím!

Jak už určitě víte z nadpisu, dneska to bude další nálož produktů, které už mají doslouženo. Vzdejme jim tedy tímto poslední hold. :-D





1, BEBE ERFRISCHENDE REINIGUNGSTÜCHER




Značku bebe mám moc ráda. Líbí se mi jejich filozofie v péči o pleť - proto u mě tyto odličovací ubrousky s podtitulem ,,young care´´ museli přistát. Byla jsem s nimi moc spokojená, svou práci vykonávali na 1. Koupila jsem je v sadě s krémem, ale o tom už někdy příště.


2, SYOSS SHINE-SEALING SHAMPOO



Tenhle šampon jsem dostala k Vánocům v dárkové sadě spolu se super lakem na vlasy. Vyhovoval mi, dělal mi krásné vlasy, takže určitě platí jeho doporučení pro normálí vlasy bez lesku. Zároveň mi opravdu dlouho vydržel, balení bylo opravdu obrovské (500 ml).


3, PROTEIN SCULPTING LOTION



Tuhle věcičku od firmy davines jsem přímo zbožňovala. Koupila jsem jsem ji u své kadeřnice, která mi ji doporučila na mé třepící se konečky vlasů. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že se nedá sehnat jinde, než v samotných kadeřnických salonech.


4, TAFT ULTRA HAIR LACQUER




Další v pořadí dnes stojí tento lak na vlasy. I přesto, že bylo jeho balení obrovské (400 ml), nejsem schopná si na něj udělat názor. Řekla bych, že jde o takový ten produkt, který jsem ráda a bez problémů dopoužívala, ale znovu bych si ho nekoupila. Svou práci dělal dobře, ale v porovnání s mými ostatními laky to prostě nebyl ten nejoblíbenější...


5, YVES ROCHER PURIFYING SHAMPOO



Jak už určitě víte z jiných článků, jsem naprostý závislák na Yves Rocher. Už mi od nich prošla spousta věcí pod rukou, dalších milion výrobků na mě čeká... Snad s žádným jejich produktem jsem nebyla nespokojená, není tomu tak ani v případě tohoto šamponu. 


6, DERMACOL HARMONIZING BODY LOTION



Když jsem přišla do DM a přičichla si k tomuto tělovému mléku, nemohla jsem ho tam prostě nechat. Vůně čokolády okořeněná pomerančem - prostě nádhera...


7, DUSCHCREME KAKAO/VANILLE



V minulém díle Vypotřebovaných produktů jste mohli vidět čokoládovo-vanilkové tělové máslo. Jde o výrobek ze stejné sady, jako je ta s tímto krémem na sprchování. Byl fajn, jediné, co si neodpustím napsat, stejně jako tomu bylo už minule, kde je ta vanilka? Opravdu jsem z toho cítila jen a jen tu čokoládu. Neříkám však, že to byl špatný zážitek.... :-D


8, GARNIER MINERAL ANTI-TRANSPIRANT



Ač si lámu hlavu, jak chci, stále mě nenapadá, co bych mohla psát k deodorantu. Zkrátka jde o můj další vypotřebovaný produkt. :)


9, YVES ROCHER GEL MOUSSANT VIVIFIANT



S dalším produktem přichází opět potvrzení mé lásky k Yves Rocher. Tento byl navíc skvělým adeptem na cestování - šlo o sprchový gel a šampon na vlasy v jednom. A to se vždy hodí, nebo ne? 


10, TAFT VOLUME HAIR LACQUER 



Tady se budu asi opakovat s recenzí, jako u minulého taft laku. Objemu, který sliboval, jsem se nedočkala, na druhou stranu svou práci víceméně vykonal. Za svou službu u mě dostává hodnocení ,,prošel, ale příště nekupovat´´. :-D


Uff, tak to by bylo vše. Snažila jsem se to vzít opravdu stručně, sám o sobě je článek už tak dlouhý. Doufám, že mi má strategie vyšla.

Máte někdo zkušenosti s produkty Yves Rocher? Vyhovují Vám? :)

4 komentáře:

  1. Od Yves Rocher som ešte nič nemala ale láka ma ich malinová rada :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, pro něco z malinové kolekce jsem taky šla, ale vrátila se s celou dárkovou hruškovou sadou - nic voňavějšího jsem snad ještě nenašla :)

      Vymazat
  2. Od YR mám 3 sprcháče a všechny mi vyhovují a pak ještě kuličkový deodorant a ten je taky super :) Jinak z Tvých produktů jsem nezkoušela nic, Taft mám doma červený lak a s tím jsem spokojená, vlasy zafixuje a neslepuje mi a ještě pěkně voní :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče jsem, stejně jako deodorant, taky zkoušela. Jak jinak, než super :)

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)