úterý 17. února 2015

My Douglas card is already home!

Krásné prázdninové úterý všem!

Ať už máte volno, stejně jako já, nebo se musíte (m)učit ve škole, určitě Vám udělá radost nový post. Tentokrát zabrousíme do věrnostní karty Douglas. Ráda bych Vám stručně dala dohromady výhody, podmínky atd. a usnadnila Vám tak čas při hledání všemožných odpovědí na Vaše otázky.





Mně osobně bylo nabídnuto vystavení při ,,Dnech Marianne´´, samozřejmě jsem souhlasila. Při vyplnění osobních údajů dostanete ,,provizorní´´ kartu, která je normálně platná, nejde však o tu ,,opravdovou´´ kartu. Ta Vám bude zaslána poštou až po nasbírání prvních 200 bodů (1 bod = 20 Kč).



Spolu s ,,pravou kartou´´, smím-li to tak napsat, obdržíte rovněž poukaz na 200 Kč, stejný Vám pošlou i v budoucnu za nasbírání dalších 200 bodů. A to se vždy hodí, nebo ne? :)



V neposlední řadě je potřeba zmínit, že budete zváni na různé Douglas akce a rovněž na Vás čeká poukaz se slevou k Vašim narozeninám (10%).

Uff, tak to by bylo vše. Doufám, že jsem Vám alespoň trošku pomohla a na nic důležitého nezapomněla.



Užívejte prázdniny a vy, co musíte chodit do školy, nesmutněte! Nás to příští týden čeká zase nanovo...

Máte už svou Douglas kartu? Jste s jejími výhodami spokojeni? :)

2 komentáře:

  1. Ahojky, mám Douglas hrozně moc ráda, ale například v Praze mě hrozně rozčiluje vlezlost prodavaček. :D jinak těch 200 Kč by se mi určitě hodily. :) Máš hezký blog, určitě tu nejsem naposledy. Pokud chceš můžeš navštívit i můj blog, budu moc ráda :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nejraději chodím do Douglasu na Václaváku, tam nemám problém ani s prodavačkami :-D
      Děkuju moc, určitě se ráda kouknu! :)

      Vymazat

Líbil se Vám článek? Chcete se k němu vyjádřit? Budu moc ráda za každý Váš komentář. :)